Schoonmaakbedrijf bedrijven

Alles wat je moet weten over het inschakelen van een schoonmaakbedrijf voor je bedrijf

Als je een bedrijf beheert, weet je ook dat het essentieel is om dat regelmatig aan een grondige schoonmaak te onderwerpen. Dat houdt jouw bedrijf schoon en jouw werknemers gezond. Hiervoor schakel je best een professioneel schoonmaakbedrijf in zoals Concor Facility Services. Als toppers in Facility Management kunnen wij garant staan voor zowel een periodieke schoonmaak als voor jouw specifieke wensen. Lees hier zeker meer over hoe wij alles aanpakken als schoonmaakbedrijf voor bedrijven.

Schoonmaak retail

Wat doet een schoonmaakbedrijf als Concor?

Een schoonmaakbedrijf is een onderneming die schoonmaakdiensten aanbiedt aan particulieren en bedrijven. Schoonmaakdiensten kunnen variëren van het schoonmaken van kantoren en bedrijfsruimtes tot het reinigen van huizen en het verzorgen van de hygiëne in openbare gebouwen. Concor verzorgt ook de algemene schoonmaak van scholen en winkels en kan worden ingezet voor hogedrukreiniging als een vorm van industriële reiniging.  

We bieden verschillende schoonmaakdiensten aan zoals dagelijkse schoonmaak, periodiek onderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging. Concor zet zich als professioneel schoonmaakbedrijf in voor een volledig aanbod van diensten. Ons Facility Management omvat daarom niet alleen industrieel onderhoud of de schoonmaak van kantoren, maar ook de reiniging en het onderhoud van sanitaire voorzieningen, een klusjesdienst en nog meer. 

Hoe contacteer je een schoonmaakbedrijf?

Voordat je een schoonmaakbedrijf contacteert, zijn er een paar essentiële stappen waar je aan moet denken. Het ene schoonmaakbedrijf is het andere niet, dus moet je er zeker van zijn dat je het juiste bedrijf contacteert. Daarbij moet je op zoek gaan naar een bedrijf dat een correcte service levert voor de juiste prijs.

Concor Facility Services maakt steevast gebruik van goed opgeleide schoonmakers met jarenlange ervaring. Zij kennen de juiste technieken en gebruiken de correcte, ecologische producten om jouw ruimte op een gezonde manier schoon te maken. We zijn al ingezet bij vele bedrijven – het jouwe kan het volgende worden!

Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op. We maken bedrijven schoon in heel Vlaanderen.

Concor is dé partner bij uitstek voor het schoonmaken van jouw bedrijf.

Kosten van een schoonmaakbedrijf

De kosten van een schoonmaakbedrijf zijn moeilijk te voorspellen. Die hangen namelijk af van een aantal factoren: welke diensten je aanvraagt, hoe vaak die moeten plaatsvinden en hoe lang ze duren. Als jouw professionele partner in schoonmaak zorgen wij ervoor dat jij altijd van de prijs op de hoogte bent vooraleer we beginnen met poetsen.

Hoe vaak onze schoonmakers langskomen, hangt volledig af van jouw behoeften. Het is echter wel in je voordeel om je kantoren en magazijnen goed te laten onderhouden. Door regelmatig schoonmaakwerk te laten uitvoeren hou je de ruimtes hygiënisch en gezond, en laat je een goede indruk achter bij je klanten of bezoekers. Laat je cleaning efficiënt uitvoeren door een team van schoonmakers met expertise en neem contact op met Concor!

Schoonmaakbedrijf België

Ervaring en kwaliteit

Wanneer je een gespecialiseerd bedrijf inschakelt om jouw schoonmaak uit te voeren, wil je natuurlijk wel dat zij alle taken tot een goed einde brengen. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de ervaring van de schoonmakers en de kwaliteit van hun diensten. Vraag daarom zeker naar onze referenties en reviews. Op Concor kan je rekenen voor een schone ruimte aan de juiste prijs!

Concor is gespecialiseerd in zo goed als alle onderdelen van schoonmaak van bedrijven. Wij zorgen niet alleen voor schone ruimtes en kantoren, maar ook voor het onderhoud van het sanitair, het proper houden van de vloer en het leveren van schone inloopmatten. Beschikt jouw bedrijf of school over grootkeukens en wil je zeker zijn van een goede hygiëne? Zet dan onze ongediertebestrijding in. Ook voor regelmatig onderhoud en onze klusjesdienst kan je ons bereiken. We houden je bedrijf niet alleen schoon, maar ook functioneel!

Schoonmaakbedrijf

Flexibiliteit

Wil jij graag dat jouw dienstverlening slechts op bepaalde tijdstippen uitgevoerd wordt? Of wil je de ene week dat alles schoon wordt gemaakt, maar de volgende week enkel de gemeenschappelijke delen? Hoe het ook zit, wij zijn een erg flexibel bedrijf. In tegenstelling tot andere schoonmaakbedrijven kunnen wij omgaan met een flexibele planning.

Ons personeel maakt van jouw werkomgeving een propere, schitterende ruimte – en dat op regelmatige basis. Dankzij ons schoonmaakwerk kan de productiviteit van jouw werknemers hoog blijven. Wil jij ook genieten van schone bedrijfsgebouwen? Neem dan zeker contact met ons op voor een offerte.

Conclusie: vertrouw op Concor Facility Services

Het juiste schoonmaakbedrijf vinden kan moeilijk zijn. Dankzij Concor Facility Services hoef je echter niet verder te zoeken! Wij staan paraat voor een professionele schoonmaak van alle mogelijke ruimtes. Bovendien bieden wij een totaalplaatje dankzij onze focus op maintenance en hygiëne. Om te voorzien in jouw volledige Facility Management kan je vertrouwen op Concor! Neem snel contact met ons op voor een offerte of meer informatie. 

Deel dit artikel

Interesse in een samenwerking?

Neem contact met ons op

Gerelateerde artikels

Schoonmaakbedrijf
Als je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf, ben je niet alleen. Veel mensen en bedrijven hebb...
Glazenwasser Limburg
Heb je ooit geprobeerd om je eigen ramen te wassen en gemerkt dat het een tijdrovende en lastige ...
Glazenwasser Mechelen
Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare glazenwasser in de regio Mechelen, dan ...