Loading…

Een goede hygiëne,
een nog betere werkatmosfeer

Hoe uw gebouw eruit ziet, is zowat het uithangbordje van uw onderneming. Uiteraard wil u dat uw gebouw er spik en span bij ligt. Bij Concor helpen wij u de hoogste normen inzake hygiëne bereiken. Ontdek hier waarom u moet investeren in hygiëne, welke diensten wij voor u aanbieden en waarom Concor de beste keuze is.

Waarom investeren in hygiëne?

Een goede hygiëne binnen een bedrijf en werkomgeving draagt bij tot de werksfeer, beeldvorming en resultaten van uw onderneming. Daarom zet Concor Facility Services zijn beste beentje voor om de hygiëne van uw zaak op peil te houden.

Daarenboven is een smetteloze omgeving een blijk van respect richting uw werknemers en cliënteel. Of het nu om de inkom van uw onderneming, de sanitaire voorzieningen of minder bereikbare plaatsen gaat, de teams van Concor zullen ervoor zorgen dat u uw bedrijf met trots kan afvaardigen.

De polyvalentie die Concor Facility Services aan de dag legt, zal ook u ongetwijfeld aanspreken. Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Van micro-organismen tot ongedierte, wij klaren de klus!

Voor het team van Concor Facility Services is geen enkele klus te groot of te vuil. We hebben over de jaren heen heel wat expertise uitgebouwd over verschillende domeinen. Ontdek hier wat onze service voor u en uw bedrijf kan betekenen.

Sanitaire voorzieningen en persoonlijke hygiëne

Hygiëne en schoonmaken beginnen vaak met het kleinste kamertje: hygiëne na een toiletbezoek, het wassen van de handen van kleine kinderen, persoonlijke hygiëne… Ook het tegengaan van de verspreiding van infecties, virussen en ziektes/ziekteverwekkers begint in deze ruimtes.

Daarom vestigen we bij Concor Facility Services veel aandacht op het reinigen van toiletten en het sanitair binnen uw bedrijf. We laten élke ruimte netjes en onberispelijk achter, zelfs de kleinste kamertjes! (Met het onderdeel van hygiëne bedoelen we voornamelijk alle sanitaire voorzieningen, zoals handzeep, handdrogers, apparatuur WC rollen, sanitizers, enz… > dus voornamelijk gericht op het aanleveren van sanitaire supplies)

Inloopmatten

Ook inloopmatten zijn producten die door Concor Facility Services voorzien kunnen worden, en dat zowel voor binnen als voor buiten. Dergelijke matten zorgen ervoor dat vuil in uw gebouw tot wel 95% gereduceerd wordt. Gezien reinigen het meest kostbare aspect van vloerverzorging is, kan u hier makkelijk op besparen door te kiezen voor inloopmatten.

Ongediertebestrijding

Ongedierte is de grootste vijand van elk bedrijf. Het brengt namelijk heel wat problemen met zich mee. Daarom is het niet alleen aan te raden om zo snel mogelijk actie te ondernemen als u met ongedierte te maken hebt. U kunt ook proactief handelen en maatregelen nemen om ongedierte te voorkomen. 

Enkele mogelijke gevolgen die ongedierte met zich mee kan brengen binnen een bedrijf:

  • Virussen en bacteriën die gekend staan als ziekteverwekkers en infecties
  • Parasieten en andere micro-organismen
  • Aanstoten van allergieën
  • Schimmels
  • Slecht voor uw imago

Door in te zetten op de preventie van ongedierte, kunt u dergelijke nefaste gevolgen vermijden. Onze experten van de dienst ongediertebestrijding weten als geen ander hoe ze ongewenste gasten weg kunnen houden uit uw gebouw. 

Een concreet voorbeeld van onze services halen we uit de retailsector. Propere kledij komt beter niet in aanraking met ongedierte of schimmels. Gebeurt dat toch, dan is de kledij vaak niet meer geschikt voor verkoop. Om dergelijke scenario’s te vermijden, kunt u kiezen voor de diensten van Concor Facility Serivces.

Zet hygiëne op de eerste plaats en geef ongedierte geen kans om uw stock en waardevolle zaken aan te tasten. Contacteer ons nu om een beroep te doen op onze diensten.

Onze professionele teams staan altijd voor u klaar voor u

Onze gespecialiseerde teams zorgen er op een betrokken, persoonlijke, efficiënte en doelgerichte manier voor dat het een verademing is om in uw bedrijfsgebouw te vertoeven. We voorzien ook steeds duurzame oplossingen en materialen, zodat onze aanpak enkel win-winsituaties oplevert.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u nood aan een professionele partner om de hygiëne binnen uw bedrijf te bewaken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wij voorzien u graag van antwoorden op uw vragen, we klaren onduidelijkheden voor u uit en verschaffen met veel plezier extra informatie. Het Concor Team staat klaar voor u!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Inloopmatten

Heeft u nood aan een professionele partner om de hygiëne binnen uw bedrijf te bewaken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wij voorzien u graag van antwoorden op uw vragen, we klaren onduidelijkheden voor u uit en verschaffen met veel plezier extra informatie. Het Concor Team staat klaar voor u!

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Inloopmatten

Bent u klaar om een nieuwe inloopmat aan te schaffen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Concor Facility Services. Wij zorgen ervoor dat uw vloeren altijd proper blijven.

Lees meer

Ongediertebestrijding

Heeft u nood aan professionele ongediertebestrijding of een preventief bezoek van een ongediertebestrijder in uw bedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lees meer

Sanitaire voorzieningen

Om uw sanitaire ruimte om te toveren tot een comfortabele en goed voorziene ruimte is het een goed idee om Concor in te schakelen.

Lees meer