Loading…

Facility management van
Concor Facility Services

Concor Facility Services is een echte expert op het vlak van facilitaire dienstverlening. Wij nemen met veel plezier alle facilitaire activiteiten in uw gebouw over, zodat u altijd kan genieten van een goed onderhouden en schone werkplek. Ontdek in dit artikel alles over onze diensten in verband met facility management.

Wat betekent facility management?

Met facility management bedoelen we dat wij alle facilitaire activiteiten van een klant overnemen. Dat gaat van het schoonmaken van kantoren, ramen, sanitair etc., tot ongediertebestrijding of kleine klusjes. 

Zo’n opdrachten verlopen via een facility manager. Deze persoon staat garant voor het goede verloop van de facilitaire dienst in uw gebouw. Facility managers van Concor vormen een echte toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Wij staan er namelijk op dat we perfectie aanbieden op vlak van facilities. Dankzij ons facility management kunt u zich focussen op uw core business, zonder zorgen!

Onze diensten

Om alles gestructureerd en efficiënt te laten verlopen is een integratie van verschillende diensten in één bedrijf erg handig. Daarom kan Concor u bijstaan bij verschillende aspecten van facility management. Ontdek hier welke diensten wij aanbieden.

 

Schoonmaak

Of u nu een school beheert en de studenten tijdens hun opleiding een schone ruimte wil gunnen of een bedrijf hebt dat zich bezig houdt met beveiliging of met de juridische aspecten van handelaars: wij zorgen ervoor dat alles er spik en span bij ligt

Het schoonmaken van kantoren en andere ruimtes is echt onze expertise. Onze professionele schoonmakers weten precies wat hun jobs inhouden. Ze gebruiken altijd de juiste middelen en technieken om uw gebouw zo schoon mogelijk te krijgen. Ook kunt u vertrouwen op hun flexibiliteit – onze schoonmakers komen langs wanneer dat voor u het beste past. 

De schoonmakers van Concor zijn echte experts in hun job. Ze letten op details, denken met u mee en zorgen ervoor dat alles zorgvuldig en efficiënt wordt aangepakt. Bij Concor poetsen we op maat van uw bedrijf.

Onderhoud

Ook het  onderhoud van uw gebouwen behoort tot onze mogelijkheden. Wij beschikken over technisch personeel dat u kan helpen met het volledige pakket technisch en bouwkundig onderhoud.

Daarmee bedoelen we HVAC-installaties, re-lampings, automatische deuren, loodgieterij, schrijnwerkerij, elektriciteit, sanitair, omgevingswerken en nog veel meer. Daarenboven beschikken we over erkende energiecoördinatoren. Zij kunnen u helpen bij het inrichten van een geoptimaliseerd energieverbruik. 

Naast de allround gespecialiseerde werknemers die Concor ter beschikking heeft, laten we ook lokaal technisch gespecialiseerde bedrijven bijdragen aan een goede werking van uw onderneming. Zo garanderen we een snelle respons.

Ongediertebestrijding

Niemand wil ermee te maken krijgen, maar ongedierte is een echt probleem, ook voor bedrijven. Het is daarom een goed idee om (preventief) ongediertebestrijding in te schakelen. Op die manier kunt u een hygiënische werkplek behouden

Onze dienst maakt korte metten met knaagdieren zoals ratten en muizen, maar ook voor de bestrijding van vogels, insecten, mijten en schimmels kunt u bij ons terecht. Zo hoeft u zich geen zorgen meer maken over de veiligheid van voedsel voor uw catering of van uw andere voorraden.

 

Renovatie

Bij de huisvesting van een bedrijf komt natuurlijk ook altijd renovatie kijken. Wat nu als uw vastgoed problemen vertoont? Of wat als u de visie van uw bedrijf niet kan doortrekken in uw omgeving? Ook daar heeft Concor het juiste profiel voor. 

Mogelijke renovatiediensten bestaan uit schrijnwerkerij, schilderwerken, afbraakwerken, gyproc plaatsen, sanitair, plafondwerken, terrassen aanleggen, nieuwe vloeren plaatsen, metselwerken en meer. U ontvangt telkens op voorhand een grafisch ontwerp van onze grafici, zodat u een realistisch beeld hebt van het eindresultaat.

 

Klusjesdienst

Niet elke taak is zo ingrijpend dat er een volledige renovatie moet worden uitgevoerd. Vaak heeft u ook al genoeg aan een goede klusjesdienst. Kleine jobs, zoals het ophangen van een kader op de muur, een lamp vervangen of een deurklink vastzetten, worden makkelijk en correct uitgevoerd door Concor. 

Op die manier hoeft u niet telkens externe aannemers in te zetten. Ook voor de dagelijkse, kleine technische problemen kunt u terecht bij Concor.

Vertrouw op onze on-site facility manager

Om de facilitaire organisatie van uw bedrijf goed te laten verlopen voorzien we een on-site manager. Dit is uw contactpersoon voor alle zaken die geregeld moeten worden in verband met de faciliteiten van uw bedrijf.

 

Expert ter zake

De aan u toegewezen facility manager blinkt uit vanwege zijn betrokkenheid met uw bedrijf, de grote hoeveelheid knowhow en het ruime aanbod van Concor. Wij hebben al heel wat ervaring met opdrachtgevers uit allerlei branches en sectoren.

Wat al die opdrachtgevers verbindt, is een terecht kritische kijk op kosten, kwaliteit en efficiëntie. Dit zijn stuk voor stuk begrippen waar Concor Facility Services aan vasthoudt. Om te kunnen voldoen aan deze voorwaarden is het belangrijk om het aantal leveranciers te reduceren – en laat dat nu precies zijn waarom Concor zo interessant is. Wij mogen ons met recht en reden een one-stop-shop noemen, die ervoor zorgt dat u zich op uw core-business kan focussen.

Wil u een beroep doen op een facility manager van Concor? Contacteer ons gerust voor meer informatie.

 

Effectieve en efficiënte oplossingen

Concor streeft dag in dag uit naar perfectie op vlak van facility management. Dat doen we door ambitie te tonen en innovatie hoog in het vaandel te dragen. Ons steeds breder wordend dienstenpakket zorgt er bovendien voor dat wij effectieve oplossingen kunnen bieden voor de meest uiteenlopende vragen.

Facilitaire organisatie op maat van uw bedrijf

Beheert u een hogeschool waar verschillende opleidingen worden gegeven? Of houdt uw bedrijf zich eerder bezig met het opstellen van netwerken en het bepalen van de nieuwste trends in de economische wereld? Wat ook uw core business is, Concor zorgt ervoor dat u uw focus niet hoeft te spreiden.

Onze diensten worden aangeboden op maat van uw bedrijf. Dankzij onze directe en efficiënte communicatie kunnen we ons flexibel opstellen. U laat onze facilitaire organisator weten wat uw bedrijf nodig heeft, en wij zorgen ervoor dat alles wordt uitgevoerd zoals gevraagd.

MET CONCOR FACILITY SERVICES NAAR EEN SCHONERE TOEKOMST

Om uw werk goed te kunnen uitvoeren moet ook uw werkplek aan bepaalde voorwaarden kunnen voldoen. Schakel daarom Concor in voor het beheren van uw facility management! Neem gerust contact op met ons bedrijf om de geschikte facility manager te vinden. 

Concor Facility Services beschikt over het VCA* certificaat en is ISO 9001:2015 gecertificeerd. En alsook ISO 14001 (milieu).

MET CONCOR FACILITY SERVICES NAAR EEN SCHONERE TOEKOMST!

Facility management

Om uw werk goed te kunnen uitvoeren moet ook uw werkplek aan bepaalde voorwaarden kunnen voldoen. Schakel daarom Concor in voor het beheren van uw facility management! Neem gerust contact op met ons bedrijf om de geschikte facility manager te vinden.

Concor Facility Services beschikt over het VCA* certificaat en is ISO 9001:2015 gecertificeerd. En alsook ISO 14001 (milieu)

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Maintenance

Onze maintenance afdeling staat paraat om u en uw bedrijf bij te staan. U geeft de maintenance uit handen, wij zijn verantwoordelijk en leveren het resultaat af, zonder zorgen.

Lees meer

Glazenwassers

Hebt u last van vuile ramen en wil u de beste glazenwassers inschakelen om dat probleem aan te pakken? Dan bent u bij Concor aan het juiste adres! Wij staan bekend om onze goede kwaliteit voor de juiste prijzen.

Lees meer

Hygiëne

Heeft u nood aan een professionele partner om de hygiëne binnen uw bedrijf te bewaken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lees meer