Laden…

Alle faciliteiten beheerd onder één dak

Concor is al jaar en dag gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. In opdracht van onze klanten nemen wij alle facilitaire activiteiten in hun gebouwen over. Het spreekt voor zich dat dergelijke opdrachten gestructureerd en efficiënt dienen te verlopen. Daarom krijgt u als klant steeds één contactpersoon, wat we een on-site manager noemen. Zijn betrokkenheid met uw bedrijf, de knowhow en het grote aanbod van Concor zorgen voor een uitmuntende match.

Concor streeft dag in dag uit naar perfectie op vlak van facility management. Dat doen we door ambitie te tonen en innovatie hoog in het vaandel te dragen. Ons steeds breder wordend dienstenpakket zorgt er bovendien voor dat wij effectieve oplossingen kunnen bieden voor de meest uiteenlopende vragen.

Onze opdrachtgevers zijn actief in allerlei branches en sectoren. Wat hen verbindt, is hun terecht kritische kijk op kosten, kwaliteit en efficiëntie. Stuk voor stuk begrippen waar Concor Facility Services aan vasthoudt. Om hieraan te kunnen voldoen is het belangrijk om het aantal leveranciers te reduceren. Net daarom is het zo interessant om Concor Facility Services in te schakelen voor al uw facility management. Wij mogen ons met recht en reden een one-stop-shop noemen, die ervoor zorgt dat u zich op uw core-business kan focussen.

Concor Facility Services beschikt over het VCA* certificaat en is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Wenst u uw facility management uit te besteden?

Contacteer ons