Loading…

Inloopmatten van Concor: een
entree om ‘u’ tegen te zeggen

Voor veel mensen is het voeten vegen bij het binnenkomen ondertussen een vast ritueel, waar ze ook binnenwandelen. Daarom kan het een goed idee zijn om inloopmatten te voorzien bij de inkom van uw bedrijf. Deze producten hebben namelijk heel wat voordelen. Lees hier meer over wat Concor Facility Services voor u kan betekenen!

Waarom investeren in een inloopmat?

Een inloopmat of schoonloopmat kan erg voordelig zijn voor uw bedrijf, en dat op veel verschillende manieren. We leggen hier even uit waarom een investering in een deurmat van Concor een goed idee is.

 

Vuil reduceren met inloopmatten

Inloopmatten (ook wel droogloopmatten genoemd) verminderen de hoeveelheid vuil en vocht die een gebouw wordt binnengelopen. Het vuil dat op die manier uw bedrijf binnenkomt, kan zo gereduceerd worden met maar liefst 95%

Een mat op de vloer is de beste manier om komaf te maken met het vuil van buiten en de hygiëne in je bedrijf hoog te houden. Zeker wanneer het geregend of gesneeuwd heeft, is zo’n inloopmat perfect om ervoor te zorgen dat de vuile schoenen van uw bezoekers en werknemers geen vlekken maken

Vuil buitenhouden? Kies voor de kwalitatieve inloopmatten van Concor! Neem contact met ons op.

Betere representatie van uw bedrijf

Wanneer een bezoeker uw bedrijf binnenkomt, is het belangrijk om een goede eerste indruk te geven. Dat kan dankzij een inloopmat op maat van Concor Facility Services!

Wij voorzien u van persoonlijk advies over uw op maat gesneden schoonloopmatten, zodat u kunt beslissen over de juiste afmetingen, kunt kiezen uit meerdere kleuren en kunt bepalen of en waar uw logo op de mat terecht moet komen. Met de juiste inloopmat weten uw klanten meteen bij wie ze binnenkomen – en laten ze geen vuile voetafdrukken achter.

Maal een professionele eerste indruk met een inloopmat op maat. Neem contact op met Concor.

Lagere kosten voor reiniging en onderhoud

Aangezien reinigen het meest kostbare aspect van vloerverzorging is, is het belangrijk te voorkomen dat vuil op de vloer terechtkomt. Inloopmatten zijn bedoeld om een groot deel van het vuil en vocht te verzamelen dat normaal gesproken wordt ingelopen. Kwaliteitsvolle inloopmatten betekenen dan ook lagere kosten voor reiniging en onderhoud.

Uiteraard mogen ook uw deurmatten zelf er niet vuil bijliggen. Daarom biedt Concor ook een service aan om uw inloopmatten te reinigen wanneer nodig. Of uw matten nu voor binnen- of buitengebruik moeten dienen, met Concor hebt u altijd schone vloeren en vloeren!

Klinkt dat als de perfecte investering? Neem dan contact met ons op.

Waar passen inloopmatten het best?

Concor kan alle verschillende soorten inloopmatten leveren, zowel voor buiten als voor binnen. Ons breed assortiment laat u toe om zelf te kiezen welke mat het best bij de noden van uw bedrijf past. 

Al onze matten zijn geschikt voor commerciële en openbare gebouwen zoals scholen, bedrijven, kantoren, grootwarenhuizen en gezondheidsinstellingen. Elk bedrijf waar mensen binnenstappen kan wel een inloopmat gebruiken!

 

Vertrouw op Concor Facility Services voor uw inloopmat

Onze aanbiedingen

Concor zorgt voor de verhuur en reiniging van matten in nylon of katoen en dat in alle kleuren en maten, met of zonder logo. Uw gasten en bezoekers zullen waardering kunnen opbrengen voor een mat die echt bij uw bedrijf past.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN INLOOPMAT OP MAAT

Bent u klaar om een nieuwe inloopmat aan te schaffen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Concor Facility Services. Wij zorgen ervoor dat uw vloeren altijd proper blijven

Ontdek ook onze andere diensten op uw gebouw proper te houden: schoonmaak, glazenwasserij, facility management, en maintenance.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN INLOOPMAT OP MAAT

Inloopmatten

Bent u klaar om een nieuwe inloopmat aan te schaffen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Concor Facility Services. Wij zorgen ervoor dat uw vloeren altijd proper blijven

Ontdek ook onze andere diensten op uw gebouw proper te houden: schoonmaak, glazenwasserij, facility management, en maintenance.

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Hygiëne

Heeft u nood aan een professionele partner om de hygiëne binnen uw bedrijf te bewaken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lees meer

Sanitaire voorzieningen

Om uw sanitaire ruimte om te toveren tot een comfortabele en goed voorziene ruimte is het een goed idee om Concor in te schakelen.

Lees meer

Ongediertebestrijding

Heeft u nood aan professionele ongediertebestrijding of een preventief bezoek van een ongediertebestrijder in uw bedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lees meer