Laden…

Kraaknette toiletten

Hygiëne begint vaak in het kleine kamertje. Met papier, zeep en desinfectiemiddelen zorgen wij onopvallend maar professioneel voor meer netheid en zuiverheid. Uw medewerkers en bezoekers zullen u daarom dankbaar zijn.

Concor Facility Services kan voor u alle sanitaire voorzieningen regelen en dit voor evenementen en gebouwen met zowel hoge als kleine bezoekersaantallen.

Hygiëne is uiterst belangrijk. Zo kan een grondige handhygiëne niet alleen besmettingen voorkomen, maar draagt het dus ook bij tot het welzijn van uw werknemers en de gezonde workflow binnen uw bedrijf. Daarnaast laat u met hygiënische voorzieningen ook een verzorgde indruk na. Daarom is ook het sanitair uiterst belangrijk op vlak van reinheid en netheid. Zowel bij de toiletten als eventueel bij aanwezige wasgelegenheden is een voldoende grote voorraad aan sanitaire hulpmiddelen noodzakelijk. Hygiënische zeeppompjes en geschikte zeep, alsook desinfectiemiddelen en reinigingsdoekjes voor de handen moeten even vanzelfsprekend zijn als toiletpapier en hygiënische papieren handdoekjes.

Rust uw sanitaire voorzieningen optimaal uit en zorg zo voor betrouwbare hygiëne in uw bedrijf!

Op zoek naar smetteloos sanitair?

Contacteer ons