Loading…

Concor: gespecialiseerd
in onderhoudsdiensten

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de onderhoudsdiensten binnen uw bedrijf? In de diensten van Concor Group vindt u de stiptheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid die u zoekt. Onze experts stellen alles in het werk om u te voorzien van kwalitatieve onderhoudsdiensten. Wij zijn met ons uitgebreid gamma aan onderhoudsdiensten actief in heel België.

Een optimale samenwerking tussen mens en machine

Door de voortdurende bijscholing onze experts en optimalisatie van onze machines, kunnen wij u steeds de best mogelijke service garanderen. Een concreet voorbeeld hiervan is onze tijdsregistratie. Dankzij de Concor Time Attendance kunnen wij uw project en onze team zeer efficiënt opvolgen. Dit stelt ons in staat om onze teams zeer doelgericht te begeleiden. Handig voor ons, en voor u!

 

Een snelle respons en het beste vakmanschap

We doen niet alleen een beroep op onze eigen diensten en specialisaties, we werken ook samen met lokale, technisch gekwalificeerde bedrijven. Zo zijn we in staat om elke vraag of elk probleem op een individuele en accurate manier te behandelen. We garanderen een snelle respons en enkel het beste vakmanschap.

Uw partner voor schoonmaak

Concor Facility Services is gespecialiseerd in schoonmaak en dat in de breedste zin van het woord: van de dagelijkse schoonmaak en het onderhoud van gebouwen, tot een grote schoonmaak en het gespecialiseerd reinigen van vloeren. 

We werken over heel België. Onze schoonmaakservices zijn geschikt voor heel wat sectoren: kantoren, industrie, overheid, retail, onderwijs en de zorgsector.

Onze brede waaier aan services

Vanuit Concor Facility Services bieden we uw bedrijf een uitgebreid gamma aan ondersteunende diensten aan. Wij gaan verder dan een standaard schoonmaakbedrijf of een doorsnee onderhoudsdienst. 

Je kan bij ons niet enkel terecht voor onderhoudsdiensten, maar voor al het al het facilitair management binnen de B2B-omgeving. Reparaties, schoonmaak in de verschillende vestigingen van uw bedrijf, de opkuis na waterschade, onderhoud van ziekenhuizen, technisch onderhoud van uw installatie… Concor Facility Services heeft het allemaal.

 

Ontdek hier alle services uit ons aanbod. Voor vragen of meer informatie kan u contact met ons opnemen.

Kiezen voor Concor Group, dat is kiezen voor tal van voordelen!

  • Respect voor het milieu
  • Oog voor veiligheid
  • Hechte teams
  • Dynamische, punctuele werknemers
  • Eigen werkmethodes die kwaliteitsvolle diensten garanderen
  • Strikte opvolging van procedures
  • Aandachtig luisteren en snel inspelen op de wensen van onze klanten
  • Één aanspreekpunt voor alle activiteiten

INTERESSE? NEEM HIER CONTACT OP!

Heeft u interesse in onze onderhoudsdiensten? Zit u nog met vragen of wenst u meer informatie? Wenst u een offerte te ontvangen? Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

INTERESSE? NEEM HIER CONTACT OP!

Schoonmaak

Heeft u interesse in onze onderhoudsdiensten? Zit u nog met vragen of wenst u meer informatie? Wenst u een offerte te ontvangen? Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Schoonmaakdiensten

Professionele schoonmaak kent geen geheimen voor Concor Facility Services. Wij hebben expertise in alle soorten schoonmaak: van de dagelijkse schoonmaak en het onderhoud van gebouwen tot grote schoonmaak en gespecialiseerde reiniging van vloeren.

Lees meer

Facility management

Schakel daarom Concor in voor het beheren van uw facility management! Neem gerust contact op met ons bedrijf om de geschikte facility manager te vinden.

Lees meer