Schoonmaakbedrijf

De voordelen van een professioneel schoonmaakbedrijf | Concor Facility Services

Als je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf, ben je niet alleen. Veel mensen en bedrijven hebben behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf dat hun kantoren, winkels, woningen en andere ruimtes schoon en hygiënisch houdt.

Bij Concor Facility Services kun je terecht voor diverse professionele schoonmaakdiensten, gaande van de algemene schoonmaak van kantoren en bedrijven tot gespecialiseerde diensten zoals de industriële schoonmaak van bedrijfsinfrastructuur. Wens je meer informatie of een offerte op maat aan te vragen? Aarzel dan niet langer en neem contact op met ons kantoor! Onze vriendelijke medewerkers helpen jou graag verder en luisteren naar jouw specifieke wensen.

Schoonmaakbedrijf

Waarom kiezen voor een professioneel schoonmaakbedrijf?

Wat is een professioneel schoonmaakbedrijf?

Een groot of professioneel schoonmaakbedrijf wordt gedefinieerd als een bedrijf dat zich specialiseert in het schoonmaken van grote werkruimtes zoals kantoren, fabrieken, magazijnen en winkelcentra. Concor Facility Services, onderdeel van de Concor Group, heeft jarenlange ervaring in de sector en beschikt over een team van goed opgeleide en ervaren professionals.

Het bedrijf bestaat sinds 2009 en bouwde ondertussen een reputatie op als een van de beste professionele schoonmaakbedrijven in België. In 2016 en 2023 werd Concor nog genomineerd in de Trends Gazellen, de snelstgroeiende bedrijven van België. Op deze pagina lees je meer over de geschiedenis van ons bedrijf, onze missie, waarden en normen.

Voordelen van het inhuren van een groot schoonmaakbedrijf

Mogelijkheid om grote werkruimtes efficiënt schoon te maken

Als je een bedrijf runt, zijn schone en hygiënische werkruimtes essentieel voor de productiviteit en het welzijn van je medewerkers. Bovendien kan een goed onderhouden werkruimte bijdragen tot een positief imago van je bedrijf. Een groot schoonmaakbedrijf zoals Concor Facility Services heeft de capaciteit en middelen om grote werkruimtes efficiënt schoon te maken en beschikt over de juiste apparatuur en materialen om de klus snel en grondig te klaren. Door een beroep te doen op professionele poetshulp hoef je je geen zorgen te maken over de schoonmaak van grote ruimtes en kun je je richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

Toegang tot geavanceerde reinigingsapparatuur en -materialen

Concor Facility Services heeft toegang tot geavanceerde reinigingsapparatuur en -materialen die niet altijd beschikbaar zijn voor particulieren. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en methoden om een uitstekend resultaat te bereiken. Dit zorgt ervoor dat je werkruimte op de meest effectieve manier wordt schoongemaakt en onderhouden. Onze medewerkers hebben allemaal een grondige opleiding genoten en kunnen zichzelf dus echte schoonmaakexperts noemen!

Flexibele werkschema's om de werkprocessen niet te verstoren

Een groot schoonmaakbedrijf zoals Concor Facility Services kan flexibele werkschema’s bieden om de werkprocessen van je bedrijf niet te verstoren. Zo kunnen onze schoonmakers de werkzaamheden uitvoeren buiten de reguliere werktijden of tijdens het weekend, zodat je medewerkers niet gestoord worden tijdens hun werkzaamheden.

Concor is dé partner bij uitstek voor het schoonmaken van jouw bedrijf.

Aangeboden diensten

Schoonmaak voor particulieren en bedrijven

Bij Concor Facility Services kun je niet alleen terecht voor de algemene schoonmaak van kantoren en andere gebouwen, maar ook voor gespecialiseerde diensten zoals industriële schoonmaak van bijvoorbeeld grootkeukens. Onze diensten worden aangeboden aan zowel particulieren als professionele klanten zoals scholen en bedrijven.

Welke diensten bieden wij aan?

Een van onze populairste aangeboden diensten is het reinigen van grote oppervlaktes zoals kantoren, hotels, magazijnen, productiefaciliteiten of de gemeenschappelijke delen van appartementen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van geavanceerde apparatuur en reinigingsmiddelen om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ook voor professionele glazenwasserij kun je bij ons terecht. Schone ramen zijn niet alleen hygiënisch en aangenaam, maar zorgen ook voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf!

Een andere dienst die wij aanbieden is industriële reiniging, bijvoorbeeld voor grootkeukens of fabrieken. Hierbij wordt niet alleen het zichtbare vuil verwijderd, maar wordt ook gezorgd voor een grondige schoonmaak van machines en apparatuur. Dit is van cruciaal belang voor de veiligheid en hygiëne op de werkvloer. Het schoonmaken van machines en apparatuur vergt specifieke kennis en ervaring, en daarom is het belangrijk om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Ook staan wij in voor het reinigen en desinfecteren van sanitaire voorzieningen op grote schaal. Hierbij kun je denken aan het reinigen van toiletruimtes en doucheruimtes, maar ook aan de schoonmaak van keukens en kantines. Door professionele schoonmaakmiddelen en -technieken te gebruiken, zorgen wij ervoor dat sanitaire voorzieningen niet alleen schoon, maar ook hygiënisch zijn en blijven. Dit is van groot belang voor de gezondheid en veiligheid van medewerkers en bezoekers van de werkruimte.

Daarnaast kun je bij Concor Facility Services terecht voor allerlei andere diensten zoals schoonmaak van vloeren, tapijten en hogedrukreiniging. Wij beschikken over ervaring in allerlei sectoren zoals het onderwijs, de retailsector of de horeca.

Schoonmaak kantoren

Hoeveel kosten de schoonmaakdiensten

De kosten van onze aangeboden schoonmaakdiensten variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van de ruimte, de frequentie van de schoonmaakbeurt en de soorten diensten die worden geleverd. Zo kost het wassen van ramen met osmosewater bijvoorbeeld meer dan de klassieke manier van ramen wassen met water en zeep, maar zal het resultaat ook hoger liggen.

Je kunt bij ons terecht voor eenmalige of periodieke schoonmaakdiensten. Door te werken met een offerte op maat worden er duidelijke afspraken gemaakt en kom jij niet voor verrassingen te staan.

Milieuvriendelijke schoonmaakmethoden

Bij Concor Facility Services maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -technieken. Deze methoden zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van het personeel en de klanten.

Veiligheid

Bij sommige schoonmaakwerkzaamheden kan de veiligheid van zowel het personeel als de klanten in gevaar komen, vooral bij het reinigen van hoge gebouwen. Een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Concor Facility Services heeft de juiste kennis en ervaring om deze werkzaamheden veilig uit te voeren. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van veiligheidsuitrusting en -procedures, zoals het dragen van veiligheidsharnassen en het naleven van strikte veiligheidsprotocollen.

Veelgestelde vragen over schoonmaakbedrijven

Niet alle schoonmaakbedrijven gebruiken veilige en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -technieken. Bij Concor Facility Services hechten we hier echter veel belang aan en houden we onze reputatie als schoonmaakexpert hoog door alleen te kiezen voor de beste materialen en technieken die geen schade toebrengen aan de mens of het milieu.

Dit hangt af van je persoonlijke situatie. Als je bijvoorbeeld een groot kantoor hebt met veel werknemers, dan is het aan te raden om dagelijks of wekelijks een schoonmaakbedrijf in te huren om ervoor te zorgen dat het kantoor schoon en hygiënisch blijft. Als je een kleine woning hebt en alleen woont, dan kun je er misschien voor kiezen om een keer per maand of een keer per kwartaal een schoonmaakbedrijf in te huren om de belangrijkste schoonmaaktaken uit te voeren.

Als je niet tevreden bent met de kwaliteit van de schoonmaakdiensten, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk aan te geven bij ons kantoor. Bij Concor Facility Services hechten we veel belang aan feedback en klantentevredenheid en streven we naar een optimaal resultaat. Daarom is het belangrijk om eventuele klachten op tafel te leggen om samen naar een oplossing te zoeken!

Ja, wij bieden flexibele werktijden en kunnen ook ’s avonds of in het weekend werken. Dit is vooral handig voor bedrijven die overdag veel activiteiten hebben en liever niet gestoord willen worden door schoonmakers. Bovendien kan het inhuren van een schoonmaakbedrijf buiten kantoortijden ook kostenbesparend zijn. De schoonmakers kunnen dan immers sneller en efficiënter werken, aangezien er minder mensen in het gebouw aanwezig zijn.

Neem contact met ons op!

Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor een offerte op maat! Ook als je verdere vragen hebt of meer informatie wil over onze diensten helpen onze medewerkers jou graag verder.

Deel dit artikel

Interesse in een samenwerking?

Gerelateerde artikels

Glazenwasser kapellen
Als je op zoek bent naar een manier om je huis in Kapellen schoon en fris te houden, dan is het t...
Schoonmaakbedrijf Vlaams-Brabant
Ben je op zoek naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in regio Vlaams-Brabant? D...
Glazenwasser tarieven
Je ramen wassen kan een hele klus zijn waar je misschien niet altijd tijd voor hebt. Gelukkig zij...