Loading…

Schoonmaak retail: winkelen
in alle netheid

Om uw winkelbezoekers de beste ervaring te geven, wil u natuurlijk dat uw pand er kraaknet bijligt. Er zijn heel wat details die bijdragen aan die totaalbeleving. Bij Concor hebben wij aandacht voor zelfs kleinste details. Op zoek naar een betrouwbare partner voor schoonmaak in de retail? Kies voor de ervaring en expertise van Concor.

Waarvoor kan u terecht bij Concor Facility Services?

Concor Facility Services heeft een jarenlange expertise opgebouwd in het dagelijkse onderhoud en periodiek schoonmaakwerk van gebouwen. Bovendien bieden wij ook grote schoonmaak en het gespecialiseerd reinigen van vloeren aan. We zijn actief over heel België, dus ook in uw regio!

Een propere winkel zorgt voor een goede winkelervaring én betere cijfers

Heel wat factoren hebben een invloed op het aankoopgedrag van klanten in uw winkel. Onderzoek wijst echter uit dat hygiëne een verregaande rol speelt in het koopgedrag van klanten. Een winkel die clean is, verkoopt meer.

U heeft er dus zeker baat bij om uw winkel goed te onderhouden. Naast al uw ander werk, kan u het onderhoud van uw winkel er waarschijnlijk niet meer bijnemen. Dat begrijpen wij. Daarom hebben wij bij Concor alles in huis om het beste uit uw gebouw naar boven te halen.

Professionele reiniging begint bij goed opgeleide en gemotiveerde specialisten die precies weten op welke manier ze uw pand perfect schoon krijgen. Bij ons geen routineklussen. Onze specialisten kijken naar de staat van jouw winkel en poetsen grondig, overal waar het nodig is, met oog voor detail.

Een grondige en professionele reiniging van jouw pand? Daarvoor moet je bij Concor zijn! Contacteer ons voor een kraaknette winkel.

Hoe gaan wij te werk?

Concor Facility Services is meer dan een schoonmaakbedrijf. We werken we aan het totaalpakket. Van ramen schoonmaken en stofzuigen tot schoonmaken met speciale reinigingsmiddelen en professionele apparatuur.

De ruimtes die we schoonmaken kunnen variëren: winkels, showrooms, apotheken… Hierbij telt er maar één ding: een optimale schoonmaak, volledig naar uw wensen.

Weetje!

Concor reinigt vandaag meer dan 100 000 m² in de retailsector. Dit maakt dat we onze werkkrachten met recht en reden vakmensen mogen noemen. We hebben heel wat ervaring in de retail. Schoonmaak in andere sectoren vormt echter ook geen uitdaging voor ons!

 

Waarom kiezen voor Concor Facility Services?

Wij bieden al onze klanten diensten aan om hun infrastructuur vlekkeloos en onberispelijk schoon te houden. Dit zodat werknemers, klanten en leveranciers zich er welkom en geapprecieerd voelen. Hierbij houden we vast aan onze kernwaarden:

Betrouwbaarheid

Wij vinden het erg belangrijk om onze afspraken na te komen. Aangezien wij over een groot aantal schoonmakers beschikken, zijn wij altijd in staat om ruimtes op tijd en kwaliteitsvol schoon te maken.

 

Flexibiliteit

Mocht u (onverwacht) extra werkzaamheden hebben, dan zorgen wij ervoor dat ze netjes en op tijd uitgevoerd worden. Ook houden we rekening met de sluitingstijd van uw bedrijf, zodat we zeker de dagelijkse werking niet in gedrang brengen. Wij poetsen wanneer dat voor u past!

Proactiviteit

Wij stimuleren onze medewerkers om zelf mee te denken over schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden. Zelf de verlichting uitzetten, stoelen aanschuiven, deuren sluiten, gebouwen afsluiten, zelfcontrole enz.

 

Jarenlange ervaring

Het is geweten dat onze organisatie groot is geworden door onze inzet, perfectie, innovatie en punctualiteit. Om kwalitatieve schoonmaakdiensten af te leveren, zetten wij steevast professionals in.

Kwaliteit is bij ons geen leeg begrip. Wij meten onze schoomaakresultaten effectief. Alleen zo kunnen we blijven groeien en innoveren. Bovendien kent onze organisatie korte hiërarchische lijnen. Dit betekent bijgevolg dat wij snel actie kunnen ondernemen.

Dat onze flexibele houding u ten goede komt, staat buiten kijf. Geen eindeloze ambtelijke procedures, maar actie daar waar het moet! We gaan verder dan een gemiddeld schoonmaakbedrijf, alleen om u en uw bedrijf de beste service te bezorgen.

CONTACTEER ONS

Voor speciale wensen, vragen of meer informatie kan u contact met ons opnemen. Als u kiest voor een samenwerking met Concor Facility Services, garanderen we u kwaliteit en een feilloos resultaat. Tot binnenkort!

CONTACTEER ONS

Schoonmaakbedrijf

Voor speciale wensen, vragen of meer informatie kan u contact met ons opnemen. Als u kiest voor een samenwerking met Concor Facility Services, garanderen we u kwaliteit en een feilloos resultaat. Tot binnenkort!

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Hogedrukreiniging

Een hogedrukreiniging van Concor wordt altijd uitgevoerd door professionals met kennis van zaken. Vertrouw op ons om uw gebouw opnieuw spic en span te krijgen!

Lees meer

Schoonmaak kantoren

Concor Facility Services staat klaar om uw kantoren opnieuw in topconditie te krijgen. In samenspraak met u kunnen we een planning opstellen: wanneer komt ons professionele team poetsen, hoe vaak gebeurt dit, en welke ruimtes hebben nood aan een schoonmaakbeurt?

Lees meer

Schoonmaak onderwijs

Met Concor Facility Services zit u zeker goed! Ons schoonmaakbedrijf staat garant voor een schone en veilige schoolomgeving, zodat zowel uw personeel als uw leerlingen kunnen genieten van een gezond gebouw.

Lees meer