Loading…

Schoonmaak onderwijs,
een schone school

Studenten en leerlingen presteren beter in een schone leeromgeving. Daarom is een schone school ook zo belangrijk. Voor scholen en andere onderwijsinstellingen is Concor Facility Services dé partner die de schoonmaak in uw schoolgebouwen voor u regelt. Lees in dit artikel meer over onze diensten.

Waarom professionele schoonmaak school?

Of het nu gaat om een middelbare school, een kleuterschool of hogescholen, schoonmaken blijft een hele klus. Om ervoor te zorgen dat uw school de fundamentele doelstellingen inzake hygiëne behaalt, is het dan een goed idee om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen

 

Bijzondere aandacht voor een schone omgeving

We gebruiken door de overheid goedgekeurde producten om ervoor te zorgen dat uw school niet alleen helemaal fris is, maar ook veilig is voor leerlingen en personeel. Bij Concor hameren we op het creëren van een schone en gezonde leeromgeving.

 

Snel en efficiënt zorgen voor een goede hygiëne

Dankzij de uitgebreide werkervaring van onze werknemers kunnen wij u garanderen dat ons schoonmaakproces zo efficiënt mogelijk verloopt. Of het nu gaat over klaslokalen, gangen of toiletten, ons poetspersoneel werkt al hun taken binnen de voorziene tijd af. Zo kunnen leerlingen, leerkrachten en ouders optimaal genieten van een frisse schoolomgeving!

Specifieke aanpak per school

Geen enkele school is hetzelfde. Dan hebben we het niet over het verschil tussen stedelijk onderwijs en katholiek onderwijs of het verschil tussen het middelbaar en universiteiten – ook ieder gebouw ziet er anders uit. Daarnaast zijn de budgetten voor schoonmaak opgesteld in gradaties.

Elke school vraagt daarom om een andere aanpak bij het reinigen van hun gebouwen. Bij Concor krijgt u altijd schoonmaak op maat. Of er nu jonge kinderen op de vloeren spelen of er volwassenen in uw lokalen zitten, Concor zorgt ervoor dat alles opnieuw spik en span is

 

Aangepaste uren

Wij zorgen ervoor dat het schoonmaakrooster is aangepast aan de onderwijskalender. Ook tijdens de schoolvakanties maakt ons team uw gebouw schoon. Dankzij onze flexibele werkuren spelen we bovendien makkelijk in op instellingen die ook avondonderwijs aanbieden. Welke opleiding u ook aanbiedt, wij zorgen ervoor dat uw studenten die kunnen volgen in een schone omgeving.

Hou de school schoon met een conciërge van Concor

Schoonmaak telt mee als een van de belangrijkste taken die uitgevoerd moeten worden om een school goed te doen functioneren. Om ervoor te zorgen dat uw school altijd schoon blijft, kan u het schoonmaakteam van Concor inschakelen, maar u kan ook gebruikmaken van onze expertise door een conciërge aan te nemen.

Een conciërge van Concor houdt het sanitair, de speelplaats, de kantoren van leerkrachten en de rest van het gebouw in een goede staat. Schoonmaken gebeurt op een heel regelmatige basis. Op een conciërge van Concor kan u rekenen!

Interesse in onze conciërgedienst? Neem contact met ons op.

Een kantinebeheerder van Concor voor een gezonde omgeving

Dat op een school niet alle mensen thuis eten en dat er daarom nood is aan een schone kantine weten we bij Concor ook. Daarom kan u een van onze werknemers aannemen als kantinebeheerder.

Een schone en hygiënische kantine is een gezonde kantine. Daar geloven we bij Concor in. Onze kantinebeheerders zorgen er dan ook voor dat uw kantine kan baten bij een professionele schoonmaak, waardoor uw leerlingen en personeel kunnen genieten van een gezonde eetruimte.

Concor: het schoonmaakbedrijf voor uw school

Concor staat klaar om uw school op een professionele manier schoon te houden. Maar waarom zou u voor ons kiezen? Dat leggen we u hier graag uit.

 

Kleinschalig en toegankelijk

Binnen onze sector vallen wij op vanwege ons familiaal, kleinschalig bedrijf. Dat betekent dat we erg toegankelijk zijn en staan op transparantie. U kan bij ons altijd rekenen op een correcte opvolging en voldoende betrokkenheid van een operationeel verantwoordelijke. 

 

Persoonlijk contact

Dankzij onze kleinschaligheid kunnen wij ook een persoonlijk contact voorzien met al onze klanten. U kan altijd rekenen op een vast aanspreekpunt, waar u terecht kan met al uw vragen. Wij zorgen ervoor dat we snel ingrijpen bij eventuele calamiteiten.

Bij Concor kan u rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding. We zorgen voor korte, directe lijnen in onze communicatie, waardoor u altijd op de hoogte bent van hoe alles in zijn werk gaat. Ook stellen we samen met u een persoonlijk plan op voor uw school. 

 

Jarenlange ervaring

De schoonmakers van Concor beschikken al over vele jaren ervaring met het poetsen en onderhouden van allerhande gebouwen, inclusief scholen. U kan er dus op rekenen dat wij beschikken over de nodige expertise wanneer het aankomt op een schone, gezonde school.

CONTACTEER ONS NU OM UW SCHOOL SCHOON TE MAKEN

Met Concor Facility Services zit u zeker goed! Ons schoonmaakbedrijf staat garant voor een schone en veilige schoolomgeving, zodat zowel uw personeel als uw leerlingen kunnen genieten van een gezond gebouw. Neem snel contact met ons op of ontdek welke andere diensten wij aanbieden. We hopen dat we binnenkort ook bij u kunnen zorgen voor een schone school.

CONTACTEER ONS NU OM UW SCHOOL SCHOON TE MAKEN

Schoonmaak onderwijs

Met Concor Facility Services zit u zeker goed! Ons schoonmaakbedrijf staat garant voor een schone en veilige schoolomgeving, zodat zowel uw personeel als uw leerlingen kunnen genieten van een gezond gebouw. Neem snel contact met ons op of ontdek welke andere diensten wij aanbieden. We hopen dat we binnenkort ook bij u kunnen zorgen voor een schone school.

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Schoonmaak retail

Voor speciale wensen, vragen of meer informatie kan u contact met ons opnemen. Als u kiest voor een samenwerking met Concor Facility Services, garanderen we u kwaliteit en een feilloos resultaat. Tot binnenkort!

Lees meer

Schoonmaak kantoren

Concor Facility Services staat klaar om uw kantoren opnieuw in topconditie te krijgen. In samenspraak met u kunnen we een planning opstellen: wanneer komt ons professionele team poetsen, hoe vaak gebeurt dit, en welke ruimtes hebben nood aan een schoonmaakbeurt?

Lees meer

Hogedrukreiniging

Een hogedrukreiniging van Concor wordt altijd uitgevoerd door professionals met kennis van zaken. Vertrouw op ons om uw gebouw opnieuw spic en span te krijgen!

Lees meer