Loading…

Glazenwassers van Concor:
zichtbaar propere ruiten

Vooraleer klanten uw bedrijf of winkel binnenstappen, kunt u al een eerste goede indruk achterlaten. Dat kan door uw ramen te laten lappen door de glazenwassers van Concor Facility Services! Wij zorgen ervoor dat zowel de binnenkant als de buitenkant van uw gebouw er spik en span uitziet.

Vuile ramen zijn verleden tijd met Concor

De glazenwassers van Concor hebben al jaren ervaring met ramen lappen en wassen. Ze weten daarom perfect hoe ze deze klus tot een goed einde moeten brengen.

Onze belofte is glashelder: wij garanderen u een perfecte service en oplossingen op maat. Hebben uw etalages maandelijks een opfrisbeurt nodig? Of beschikt u over een modern kantoorgebouw met veel glaspartijen? Dankzij onze ervaring en kennis van zaken kunnen we u beloven dat u tevreden zal zijn.

Welke services bieden wij aan?

Een glazenwasser van Concor kan meer dan enkel ramen wassen. U kunt ons inschakelen voor verschillende services. We geven hier een handig overzicht van enkele van onze diensten.

Ramen schoonmaken

Het correct wassen van ramen en ander glas is natuurlijk onze voornaamste service. We zorgen er daarbij voor dat ook de kozijnen opnieuw proper zijn, zodat uw onderneming, winkel of gebouw kan genieten van de perfecte uitstraling. 

Onze glazenwasser kan hiervoor langskomen voor een eerste opkuis of voor het periodiek wassen van de ramen. Door uw ramen regelmatig te laten schoonmaken door een ervaren professional met de juiste producten kan u er zeker van zijn dat u een smetteloze indruk achterlaat op voorbijgangers en klanten! Misschien zullen sommigen wel even stoppen om zich te spiegelen in jouw blinkende ramen.

Een smetteloze indruk maken? Laat je ramen schoonmaken door Concor. Neem vandaag nog contact met ons op.

Gevel- en bardagereiniging

Uw ramen wassen is slechts een eerste stap in het creëren van een nette uitstraling. Ook uw gevels zullen er wel bij varen als wij ze een opfrisbeurt bezorgen! Zo bezorgen wij u een totaalpakket: schone glaspartijen, inclusief dakramen, én een propere gevel.

Bestaat uw gevel uit bardage? Ook deze gevelbedekking kunnen wij aanpakken. Door tijdens het schoonmaakproces rekening te houden met het materiaal waarmee uw gebouw bedekt is, kunnen wij u ervan verzekeren dat we enkel de beste kwaliteit afleveren.

 

Puracleanmethode

De puracleanmethode is een ideaal alternatief voor klassieke glazenwasserij. Bij deze methode gebruiken we mineraalvrij water. Dit ‘zuiver’ water wordt via een telescoopbuis met een sproeier op een borstel tegen het glasoppervlak geneveld. Hierbij kunnen we zelfs tot op 15 meter hoogte gaan.

Verschillende technieken voor verschillende opdrachten

Concor beschikt eveneens over verscheidene hoogwerkers. Voor de zeer moeilijke, hoge en ontoegankelijke plaatsen beschikken we zelfs over de alpinismetechniek (bv. voor het Atomium in Brussel). Het is duidelijk: geen uitdaging is te groot voor Concor, the sky is the limit!

Wij zorgen ervoor dat onze werknemers hun schoonmaaktechniek aanpassen aan de noden van uw onderneming. Op die manier bieden wij altijd diensten op maat aan. U kunt erop vertrouwen dat wij een goede service leveren!

SCHAKEL CONCOR IN VOOR HET REINIGEN VAN UW BEDRIJF!

Hebt u last van vuile ramen en wil u de beste glazenwassers inschakelen om dat probleem aan te pakken? Dan bent u bij Concor aan het juiste adres! Wij staan bekend om onze goede kwaliteit voor de juiste prijzen.

Neem snel contact op met ons en vraag een offerte aan. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

SCHAKEL CONCOR IN VOOR HET REINIGEN VAN UW BEDRIJF!

Hogedrukreiniging

Hebt u last van vuile ramen en wil u de beste glazenwassers inschakelen om dat probleem aan te pakken? Dan bent u bij Concor aan het juiste adres! Wij staan bekend om onze goede kwaliteit voor de juiste prijzen. 

Neem snel contact op met ons en vraag een offerte aan. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Hygiëne

Heeft u nood aan een professionele partner om de hygiëne binnen uw bedrijf te bewaken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lees meer

Facility management

Schakel daarom Concor in voor het beheren van uw facility management! Neem gerust contact op met ons bedrijf om de geschikte facility manager te vinden.

Lees meer

Maintenance

Onze maintenance afdeling staat paraat om u en uw bedrijf bij te staan. U geeft de maintenance uit handen, wij zijn verantwoordelijk en leveren het resultaat af, zonder zorgen.

Lees meer