Loading…

Maintenance,
onze missie

Verantwoordelijken, managers en CEO’s binnen een bedrijf willen maar één ding: werken in een gezond bedrijf waarin de zaken vlot en gesmeerd lopen. Dat gaat onherroepelijk samen met nauwgezet en professioneel onderhoud van alle technische aangelegenheden. Alleen zo kunnen werknemers, maar ook machines en technische faciliteiten het meest optimaal functioneren.

Het vinden van een betrouwbare en flexibele partner om mee samen te werken om dit (technisch) onderhoud uit te voeren, is geen evidentie. Bij Concor Facility Services verzorgen we het totaalpakket aan technisch onderhoud en technische aangelegenheden. 

Dat is echter niet het enige dat we belangrijk vinden: naast ons vakmanschap, staan ook de vinden de relaties met onze klanten op nummer één. Onze vlotte samenwerkingen en efficiënte communicatie, daar staan we om bekend!

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

De Concor Groep heeft zich doorheen de jaren heen ontpopt tot een ware specialist in de property- en retailmarkt. Dankzij onze ervaring in verschillende sectoren, hebben wij een team kunnen samenstellen dat volledig onderlegd is in geïntegreerd duurzaam bouwkundig en technisch onderhoud. Dat maakt dat we op een duurzame manier kunnen werken binnen tal van sectoren door middel van een professionele aanpak.

 

Projecten: groot of klein, snel of op lange termijn

Bij ons kan u terecht voor interventies die niet al te dringend zijn en eerder op lange termijn uitgevoerd moeten worden, maar ook voor interventies die hoogstdringend zijn. Verder kent ons team een diverse samenstelling. Concor Facility Services beschikt over een team met expertise op tal van vakgebieden, samengesteld uit installateurs die zich inzetten voor zowel kleine als grote projecten.

Onze werking is zo uitgebouwd dat wij optimaal kunnen beantwoorden aan de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en innovaties op vlak van onderhoud van gebouwen en technische installaties. Technologie is altijd in beweging, dus ook wij staan niet stil!

Onderhoud

De technische professionals van Concor Facility Services kunnen u op vlak van maintenance bijstaan. We bieden een totaalpakket aan: technisch, bouwkundig of industrieel onderhoud. Maintenance heeft voor ons geen geheimen.

Een goed onderhoud is in staat om de productie te optimaliseren zodat uw bedrijf op de best mogelijke manier kan functioneren en presteren. Het onderhoud dat wij kunnen voorzien gaat van HVAC-installaties tot automatische deuren, re-lampings, elektriciteit, loodgieterij, schrijnwerkerij, sanitair, omgevingswerken en ga zo maar door.

Ook nieuwe uitdagingen gaan we niet uit de weg, dus aarzel niet om contact op te nemen.

Energiecoördinatie:

Binnen het Concor-team zit heel wat expertise, waaronder ook enkele erkende energiecoördinatoren. Zij bieden ondersteuning bij een studie voor optimalisatie van energieverbruik op technisch en bouwkundig vlak.

Weetje!

Wist je dat Concor Facility Service inzet op lokale samenwerkingen? Naast onze eigen vakdeskundigen die allround gespecialiseerd zijn, gaat Concor ook samenwerkingen aan met lokale technisch gekwalificeerde bedrijven. Zo kunnen we ten allen tijde voldoende expertise en een snelle respons garanderen.

Renovatie

De eerste indruk van een (bedrijfs)gebouw is belangrijk, omdat die eerste indruk het visitekaartje is van uw bedrijf. De tand des tijds kan hier flink toeslaan en dus een negatieve invloed op hebben op de esthetiek, veiligheid, degelijkheid en het comfort van het pand. Een grondige renovatie is op bepaalde momenten dus geen overbodige luxe.

Een project zoals een renovatie vraagt om een grondige projectvoorbereiding, een strikte opvolging van het renovatieproces en oog voor de belangen van eigenaars, huurders en gebruikers. Op deze drie aspecten onderscheidt Concor zich van bouwbedrijven waarbij de focus op nieuwbouwprojecten ligt. Wij gaan verder dan ‘gewoon renoveren’ en creëren een resultaat dat uw verwachtingen overstijgt.

Voor we aanpassingen aanvatten, komt onze grafische dienst langs. In deze fase geven onze grafici uw project op een zo realistisch mogelijke manier weer, zodat u weet welk resultaat u kan verwachten.

 

Voorbeelden van mogelijke renovatiediensten

De renovatiedientsen die Concor uitvoert zijn uiteenlopen. Hier vindt u enkele voorbeelden:

  • aanpassingen aan schrijnwerkerij
  • schilderwerken
  • (her)plaatsing van deuren
  • afbraak- en metselwerken
  • gyprocwerken en plafondwerken
  • automatisering van technische aangelegenheden
  • sanitairwerken,
  • ontwerp en aanleg van terrassen, klinkerwerken
  • plaatsing van nieuwe vloeren

Klusjesdienst

In een professionele omgeving is het van uiterst belang dat de accommodatie op volle efficiëntie kan draaien. Dagelijks dienen er dan ook tal van technische zaken uitgevoerd te worden om het gebouw te onderhouden, aan te passen of vernieuwen. Deze karweien kunnen steeds sterk variëren in grootte en technische specialisatie. Het is dan ook niet evident om hiervoor steeds verschillende aannemers te vinden en te contacteren.

Ook zijn dit werkjes die vaak slechts een aantal uren per week of maand in beslag nemen. Daarom biedt Concor hier een pasklare oplossing voor: een efficiënte, snelle klusjesdienst en dat met een frequentie die volledig op maat van uw bedrijf afgesteld wordt.

De klussen kunnen variëren. Denk daarbij maar aan kaders ophangen, een wc-bril vervangen, stopcontacten herstellen, dakgoten ledigen, lampen vervangen, brandblussers ophangen, deurklinken vastzetten… Concor is hierin de ideale partij om u technisch te ondersteunen.

Next2-Client systeem: efficiëntie en snelle actie

Als klant kan u bovendien gebruikmaken van ons Next2-Client systeem. Hiermee kan u op een simpele manier al uw aanvragen online beheren en opvolgen. Zo kunnen wij met de hoogste efficiëntie op elke gewenste locatie de functionaliteit herstellen naar gewenste staat.

Onze maintenance engineer, uw gemak zonder zorgen

Heeft u een vakkundig maintenance engineer nodig? Concor Facility Services biedt een jarenlange ervaring én blijvende innovatie in technische aangelegenheden. Vertrouwen, deskundigheid en punctueel werken, wij zetten deze vertaling om in de praktijk

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Onze maintenance afdeling staat paraat om u en uw bedrijf bij te staan. U geeft de maintenance uit handen, wij zijn verantwoordelijk en leveren het resultaat af, zonder zorgen. Aarzel niet om via het formulier op onze website contact op te nemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Onderhoud

Onze maintenance afdeling staat paraat om u en uw bedrijf bij te staan. U geeft de maintenance uit handen, wij zijn verantwoordelijk en leveren het resultaat af, zonder zorgen. Aarzel niet om via het formulier op onze website contact op te nemen.

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Onderhoud

Als verantwoordelijke binnen het bedrijf wil u natuurlijk alleen het beste voor uw bedrijf. Het beste is in dit geval een gezond bedrijf runnen en dat gaat samen met nauwgezet en professioneel onderhoud.

Lees meer

Klusjesdienst

Wanneer u werkt vanuit uw eigen gebouw is het altijd mogelijk dat er kleine klusjes moeten worden uitgevoerd om dat gebouw in vorm te houden.

Lees meer

Renovatie

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare aannemer met een hart voor het vak en expertise in renovatie? Wacht dan niet langer en neem onmiddellijk contact op via ons formulier.

Lees meer