Loading…

Ongediertebestrijding: jouw probleem,
onze missie!

Hygiëne op de werkvloer is meer dan enkel de dagelijkse schoonmaak van het gebouw en de (kantoor)ruimtes. Ook ongediertebestrijding is noodzakelijk om een bedrijf, winkel, horecazaak of opslagruimte ook écht schoon te houden.

Concor Facility Services is de ideale partner om in te zetten voor ongediertebestrijding binnen uw bedrijf. Ontdek hieronder hoe de Concor group u kan bijstaan in het bestrijden van elke soort ongedierte. Bovendien sommen we ook enkele tips op die u kunnen helpen ongedierte te vermijden!

Ongedierte bestrijden met een deskundige aanpak

Ongedierte kan zelfs in de vroegste stadia al ernstige schade aanrichten. Deze schade kan behoorlijke consequenties tot gevolg hebben. Het kan de dagelijkse werking van uw bedrijf belemmeren, maar bijvoorbeeld ook schade berokkenen aan het imago van uw zaak.

Ongedierte kan ook heel wat materiële schade aanrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantasten van uw opgeslagen voorraden, reparatiekosten veroorzaken of zorgen voor schadeclaims van uw klanten. Een sprekend voorbeeld is dit artikel over een rat die een elektriciteitskabel door beet waardoor 1 500 gezinnen zonder stroom zaten.

Onze pest control heeft als doel om dergelijke problemen te voorkomen en aan te pakken. Dankzij onze accurate en snelle aanpak kunnen we het meeste ongedierte in een mum van tijd uit uw bedrijf verdrijven. We volgen al onze klanten nauw op, met als gevolg dat we snel inspelen op elke (onverwachte) situatie en persoonlijk contact garanderen.

Expertise en ervaring rond elke soort ongedierte

Een plaag van ongedierte gaat niet samen met het succesvol runnen van een bedrijf. Deze vaak ongewenste gasten vormen een directe bedreiging voor uw bedrijf, magazijn of openbare ruimte

Ze zorgen voor aanzienlijke hinder en schade. Daarenboven vormen ze vrijwel steeds een bedreiging voor voedsel en dus ook een risico voor de voedselveiligheid van uw zaak. De noodzaak om over te gaan tot een snelle bestrijding is bijgevolg groot.

Bij Concor Facility services beschikken we over de nodige kennis en expertise om uw ongedierteprobleem kordaat en effectief te bestrijden. We hebben ervaring in het aanpakken van volgende soorten ongedierte:

  • Knaagdieren: ratten en muizen
  • Vogels
  • Insecten, kakkerlakken, houtworm
  • Wespennest(en)
  • Bedwantsen en mijten
  • Schimmels

Concor Facility Services, jouw partner voor professionele ongediertebestrijding

Kiezen voor Concor Facility Services is kiezen voor een betrouwbare partner en een familiaal bedrijf. Onze grootste troef is ons persoonlijk contact. We volgen onze klanten nauw op en zetten volop in op communicatie. Zo kunnen we in elke situatie kort op de bal spelen en elk mogelijk probleem vlot bij de wortels aanpakken.

Enkele tips om ongedierte te vermijden

Het is de wens van elke bedrijfseigenaar om ongedierte te weren om een optimale werking van uw bedrijf te waarborgen. Daarom geven we enkele tips mee om ongediertebestrijding overbodig te maken.

 

Goede ventilatie

Ongedierte komt vaak voor op vochtige plaatsen die niet goed verlucht zijn. Denk hierbij aan kieren en naden die moeilijk bereikbaar zijn. Daarom is ventilatie op mogelijke verblijfplaatsen van ongedierte een must om de luchtvochtigheid onder controle te houden. Zo voorkom je een plaag die hardnekkig is.

 

Ongediertepreventie

Ongediertebestrijding kan erg moeilijk zijn. Daarom kan een preventief bezoek van onze bestrijders een meerwaarde zijn voor uw bedrijf. Een mogelijk probleem waar op voorhand rekening mee gehouden wordt, hoeft achteraf geen probleem meer te zijn. 

Door preventief in te zetten op ongediertebestrijding, kan u potentiële plagen in de kiem smoren alvorens ze zich voordoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lokdozen tegen muizen of ratten.

Gelooft u ook in ‘beter voorkomen dan genezen’? Contacteer ons dan zodat we uw gebouw kunnen wapenen tegen ongedierte.

Wacht niet te lang met een professionele ongediertebestrijder

Professionele ongediertebestrijders zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het veld van ongediertebestrijding. Hierdoor kunnen zij ongedierte op een efficiënte en accurate manier bestrijden en dat in een mum van tijd. Ze weten met welke soort ongedierte ze te maken hebben en kunnen daardoor kort op de bal spelen.

Een reden waarom bedrijven een professionele behandeling uitstellen zijn de kosten. Ongediertebestrijding door een professional kan met de juiste bestrijdingsmiddelen en een klein aantal behandelingen goedkoper uitkomen dan zelf aan de slag gaan met amateuristisch doe-het-zelf-materiaal.

Bij Concor facility Services kunt u zich verwachten aan een correcte en eerlijke prijs in ruil voor een vakkundige uitvoering, persoonlijke opvolging en een transparante service.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Heeft u nood aan professionele ongediertebestrijding of een preventief bezoek van een ongediertebestrijder in uw bedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij voorzien u graag van antwoorden op uw vragen, het uitklaren van onduidelijkheden en extra informatie. Het Concor Team staat klaar voor u!

Ontdek ook onze andere diensten om de hygiëne in uw bedrijf zo hoog mogelijk te houden: inloopmatten en sanitaire voorzieningen.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Ongediertebestrijding

Heeft u nood aan professionele ongediertebestrijding of een preventief bezoek van een ongediertebestrijder in uw bedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij voorzien u graag van antwoorden op uw vragen, het uitklaren van onduidelijkheden en extra informatie. Het Concor Team staat klaar voor u!

Ontdek ook onze andere diensten om de hygiëne in uw bedrijf zo hoog mogelijk te houden: inloopmatten en sanitaire voorzieningen.

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Sanitaire voorzieningen

Om uw sanitaire ruimte om te toveren tot een comfortabele en goed voorziene ruimte is het een goed idee om Concor in te schakelen.

Lees meer

Inloopmatten

Bent u klaar om een nieuwe inloopmat aan te schaffen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Concor Facility Services. Wij zorgen ervoor dat uw vloeren altijd proper blijven.

Lees meer

Hygiëne

Heeft u nood aan een professionele partner om de hygiëne binnen uw bedrijf te bewaken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lees meer