Laden…

Professionele schoonmaak als passie

Concor Facility Services is onderlegd in de dagelijkse schoonmaak en het onderhoud van gebouwen, alsook grote schoonmaak en het gespecialiseerd reinigen van vloeren. Hiervoor zijn wij actief in heel België. Concor werkt voor klanten uit allerhande sectoren: kantoren, industrie, overheid, retail, onderwijs en de zorgsector.

Wij bieden al onze klanten diensten aan om hun infrastructuur vlekkeloos en onberispelijk schoon te houden. Dit zodat werknemers, klanten en leveranciers zich er welkom en geapprecieerd voelen. Hierbij houden we vast aan onze kernwaarden:

Betrouwbaarheid: Wij vinden het erg belangrijk om onze afspraken na te komen. Aangezien wij over een groot aantal medewerkers beschikken, zijn wij altijd in staat om ruimtes op tijd – en kwaliteitsvol – schoon te maken.

Flexibiliteit: Mocht u (onverwacht) extra werkzaamheden hebben, dan zorgen wij ervoor dat ze netjes en op tijd uitgevoerd worden.

Pro-activiteit: Wij stimuleren onze medewerkers om zelf mee te denken over schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden. Zelf de verlichting uitzetten, stoelen aanschuiven, deuren sluiten, gebouwen afsluiten, zelfcontrole enz.

Het is geweten dat onze organisatie groot is geworden door veel inzet te tonen, geen half werk te leveren, innovatief te zijn en te doen wat we afspreken. Kwaliteit is bij ons geen leeg begrip. Wij meten onze schoomaakresultaten dan ook effectief. Bovendien kent onze organisatie korte hiërarchische lijnen. Dit betekent bijgevolg dat wij snel actie kunnen ondernemen.

Dat onze flexibele houding u ten goede komt, staat buiten kijf. Geen eindeloze ambtelijke procedures, maar actie daar waar het moet!

Interesse in onze schoonmaak­mogelijkheden?

Contacteer ons