Loading…

Professionele schoonmaak,
onze passie!

Professionele schoonmaak kent geen geheimen voor Concor Facility Services. Wij hebben expertise in alle soorten schoonmaak: van de dagelijkse schoonmaak en het onderhoud van gebouwen tot grote schoonmaak en gespecialiseerde reiniging van vloeren.

Ons breed aanbod is beschikbaar in elke provincie, over heel België en is bestemd voor bedrijven in uiteenlopende sectoren: kantoren, industrie, overheid, retail, onderwijs en de zorgsector.

Kwaliteit in de schoonmaak staat bij ons centraal. Dit wordt gewaarborgd door alle nodige certificaten. Concor is zowel ISO 9001:2015 als VCA* gecertificeerd. Wij volgen vanzelfsprekend alle richtlijnen voor de schoonmaakbranche en zijn lid van ABSU. Bovendien zijn wij ook ISO 14001 gecertificeerd.

Ons schoonmaak aanbod

Wil u uw eigen personeel niet belasten met schoonmaken, maar wel een ordelijk en net kantoor of bedrijfsgebouw? Dan is Concor Facility Services het schoonmaakbedrijf dat u zoekt! Ons team van experten in het vakgebied oefent hun beroep met passie uit. Onze schoonmaakploeg staat klaar om uw bedrijf van een volledige, grondige schoonmaak te voorzien.

Wenst u een eenmalige poetsbeurt of heeft u nood aan meer frequente poetsbeurten? Heeft u graag dat uw kantoren na de uren schoongemaakt worden, of past het voor u beter tijdens de uren? Wij passen onze service aan aan uw noden.

Schoonmaak kantoren en bedrijfsgebouwen

Bedrijven die er proper en ordelijk uitzien, maken meteen een goede indruk op zowel klanten als werknemers. Bovendien komt een aangename en nette werkomgeving uw werknemers en hun productiviteit ten goede. 

Wilt u de hygiëne van uw kantoor naar een hoger niveau tillen? Dan kan u een beroep doen op de professionele schoonmaakploeg van Concor Facility Services.

Schoonmaak onderwijs

Ook in het reinigen van schoolgebouwen hebben wij heel wat ervaring en expertise. Onderzoek wees uit dat ordelijke schoolgebouwen en klaslokalen een positieve invloed hebben op de leerprestaties en het schoolsucces van leerlingen. 

Ook hier geldt dat wij komen schoonmaken wanneer dat voor u past: Of dat nu ‘s avonds of ‘s ochtends is. Wij zorgen voor propere leslokalen, sanitair en algemene ruimtes zodat de studenten aan uw school een aangename ervaring hebben.

Schoonmaak retail

Concor Facility Services bouwde doorheen de jaren al heel wat ervaring op binnen schoonmaakwerk in de retailsector. Denk hierbij aan het schoonmaken van vloeren, ramen, het poetsen van winkels, binnen- en buitenmuren, (kleding-) rekken… 

Uw winkel is bij ons in goede handen. Wij besteden aandacht aan zelfs de kleinste details, zodat uw klanten steevast een positieve ervaring hebben in uw zaak.

 

Industriële schoonmaak

Ook als uw bedrijfsinfrastructuur nood heeft aan een grondige schoonmaakbeurt, bent u aan het juiste adres bij de Concor. Wij zijn gespecialiseerd in het grondig reinigen van productieomgevingen.

Onze werknemers zijn op de hoogte van de normen inzake veiligheid en resultaat binnen het veld van industriële reiniging. Bovendien volgen zijn voortdurend opleidingen om hun expertise verder uit te breiden. Wij zijn bovendien ook voortdurend bezig met het verder optimaliseren van de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van onze industriële reinigingen.

Hogedrukreiningingen

Concor Facility Services staat ook in voor het reinigen door middel van hoge druk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gevels, opritten, terrassen, bedrijfsgebouwen, verwijderen van hardnekkig mos en beplanting, vloerreinigingen… 

Met onze professionele machines en speciaal uitgeruste units maken we elke oppervlakte, groot of klein,  brandschoon.Bovendien zorgen wij waar mogelijk voor een langdurige kraaknette oppervlakte door een laag anti-mos rijnzand aan te brengen.

Onze kernwaarden

Wij bieden al onze klanten diensten aan om hun infrastructuur vlekkeloos en onberispelijk schoon te houden en dit met een uitzonderlijke aandacht voor duurzaamheid, stiptheid en detail. Dit zodat werknemers, klanten en leveranciers zich er welkom en geapprecieerd voelen. Hierbij houden we vast aan onze kernwaarden:

 

Betrouwbaarheid

Wij vinden het erg belangrijk om onze afspraken na te komen. Aangezien wij over een groot aantal medewerkers beschikken, zijn wij altijd in staat om ruimtes op tijd – en kwaliteitsvol – schoon te maken.

 

Flexibiliteit

Mocht u (onverwachts) extra werkzaamheden hebben, dan zorgen wij ervoor dat ze netjes en op tijd uitgevoerd worden. Geen schoonmaakwerk is ons te veel. Bovendien passen wij ons steeds aan aan uw schema, wij poetsen wanneer dat voor u past.

 

Proactiviteit

Wij stimuleren onze medewerkers om zelf mee te denken over schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden. Zelf de verlichting uitzetten, stoelen aanschuiven, deuren sluiten, gebouwen afsluiten, zelfcontrole enz.

Wat kan je van ons verwachten?

Het is geweten dat onze organisatie groot is geworden door onze inzet , efficiëntie, perfectie, innovatie en punctualiteit.

 

Kwaliteit

Kwaliteit is bij ons geen leeg begrip. Onze collega’s stellen alles in het werk om kwaliteit te garanderen . Wij meten onze schoomaakresultaten en houden deze data bij om te kunnen zorgen voor continue optimalisatie. Bovendien kent onze organisatie korte hiërarchische lijnen. Dit betekent bijgevolg dat wij snel actie kunnen ondernemen.

 

Flexibiliteit

Dat onze flexibele houding u ten goede komt, staat buiten kijf. Geen eindeloze ambtelijke procedures, maar actie daar waar het moet! Wij passen ons aan aan uw schema en poetsen wanneer dat voor u uitkomt.

MEER INFO? CONTACTEER ONS

Heeft u interesse in onze schoonmaakdiensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Ook voor verdere vragen of een vrijblijvende offerte kan u bij ons terecht via ons contactformulier.

MEER INFO? CONTACTEER ONS!

Hogedrukreiniging

Heeft u interesse in onze schoonmaakdiensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Ook voor verdere vragen of een vrijblijvende offerte kan u bij ons terecht via ons contactformulier.

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Hygiëne

Heeft u nood aan een professionele partner om de hygiëne binnen uw bedrijf te bewaken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lees meer

Maintenance

Onze maintenance afdeling staat paraat om u en uw bedrijf bij te staan. U geeft de maintenance uit handen, wij zijn verantwoordelijk en leveren het resultaat af, zonder zorgen.

Lees meer

Glazenwassers

Hebt u last van vuile ramen en wil u de beste glazenwassers inschakelen om dat probleem aan te pakken? Dan bent u bij Concor aan het juiste adres! Wij staan bekend om onze goede kwaliteit voor de juiste prijzen.

Lees meer