Laden…

High & low pressure cleaning

Concor presteert uitstekend onder druk. En dat kan ook letterlijk genomen worden! Naast onze andere activiteiten zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in het schoonmaken onder hoge en lage druk. Zo reinigen wij alle mogelijke steensoorten (opritten, terrassen, gevels…) en zorgen wij er ook voor dat uw wagenpark spic en span blijft. Uw auto’s, bestelwagens of vrachtwagens zijn dankzij onze deskundigheid in een mum van tijd proper! Verder behoren graffiti verwijderen, straatmeubilair reinigen, reconditioneren van teak, bangkirai en alle andere houtsoorten eveneens tot onze mogelijkheden.

Om ook uw opdracht tot een goed einde te brengen, beschikken onze speciaal uitgeruste units over de meest professionele machines. Hiermee kunnen we zowel met koud als warm water reinigen (30/500 bar – 155°/98°). Bovendien zijn onze mensen opgeleid om stipt, professioneel en piekfijn werk af te leveren.

Om oppervlakken te reinigen, gebruiken wij onder meer ‘rotowashers’. Dit zijn oppervlaktereinigers met roterende spuitnozzles die continu onder hoge druk staan. Zeker voor de reiniging van grote oppervlakken is dit een interessante techniek. Dit aangezien het werk op deze manier sneller en en efficiënter kan uitgevoerd worden, waardoor de kostprijs dan weer daalt.

Na de lage- of hogedrukreiniging worden de schoongemaakte oppervlakken beneveld met een diepeporiënreiniger. Dit speciaal en volkomen onschadelijk product op basis van enzymen zorgt dat de gereinigde materialen langer proper blijven. Microscopische organismen worden namelijk afgebroken door dit product.

Nadat wij voetpaden, opritten of terrassen met lage of hoge druk reinigden, voegen wij deze oppervlaktes – indien nodig – op met een laag anti-mos rijnzand. Dit type zand voorkomt de doorgroei van mos en onkruid. Hierdoor kunnen u, uw collega’s en klanten nog lang genieten van een kraaknette omgeving.

Onder de indruk van onze mogelijkheden?

Contacteer ons