Loading…

Hogedrukreiniging van allerhande
oppervlakken met Concor

Concor presteert uitstekend onder druk. En dat kan ook letterlijk genomen worden! Naast onze andere activiteiten zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in het schoonmaken onder hoge en lage druk. Of het nu gaat om wat lichte vervuiling of het hardnekkigste vuil, de hogedrukreiniging van Concor Facility Services maakt er snel komaf mee.

Wat kunnen we met hogedruk reinigen?

Om hardnekkig vuil weg te halen op bepaalde oppervlakken kan een harde straal koud of heet water genoeg zijn. Dat kan echter niet op elk oppervlak. Hier geven we even een overzicht van welke plekken wij met onze professionele reiniging kunnen aanpakken.

 

Steensoorten en houtsoorten

Voor alle steensoorten, gaande van opritten en terrassen tot gevels, kunt u bij ons terecht. Krijgt uw gevel last van groene aanslag, of bent u al bijna vergeten wat de originele kleur van uw terras was? Ook zware vervuiling krijgen wij snel weer weg!

Andere vervuiling kan zich bevinden op hout. Daarom nemen wij het reconditioneren van teak, bangkirai en alle andere houtsoorten ook voor onze rekening. Binnenkort ziet uw gebouw er weer geweldig uit!

Wagenpark

Onze hogedrukreiniger kan ook goed van pas komen bij het reinigen van de wagens van uw bedrijf. Uw auto’s, bestelwagens of vrachtwagens zijn dankzij onze deskundigheid in een mum van tijd proper!

Om uw wagens te beschermen tegen hardnekkige vervuiling is een hogedrukreiniging van Concor precies wat u nodig hebt! Wij houden uw wagenpark spic en span, zodat u met schone wagens uw werk kan doen.

 

Vaarwel graffiti, hallo gevel!

Is een van uw gebouwen beklad met graffiti? Geen zorgen, ook voor een intensieve gevelreiniging kunt u bij Concor terecht! Wij zorgen ervoor dat de originele kleur van uw gevel opnieuw zichtbaar wordt, zonder extra tekening.

Daarenboven kunnen we ook straatmeubilair reinigen. Bent u geïnteresseerd in onze professionele reinigingsdienst? Neem dan snel contact met ons op.

Ons reinigingsproces

Op welke manier gaat onze hogedrukreiniging nu precies in zijn werk? Dat leggen we u hier graag uit.

 

Reinigen oppervlakken

Om oppervlakken te reinigen, gebruiken wij onder meer ‘rotowashers’. Dit zijn oppervlaktereinigers met roterende spuitnozzles die continu onder hoge druk staan. Zeker voor de reiniging van grote oppervlakken is dat een interessante techniek. Het staat ons toe het werk sneller en en efficiënter uit te voeren, waardoor we de kostprijs laag kunnen houden.

Diepeporiënreiniger

Na de lage- of hogedrukreiniging worden de schoongemaakte oppervlakken beneveld met een diepeporiënreiniger. Dit speciaal en volkomen onschadelijk reinigingsmiddel op basis van enzymen zorgt dat de gereinigde materialen langer proper blijven. Het product zorgt er namelijk voor dat microscopische organismen afgebroken worden.

 

Afwerken met anti-mos laag rijnzand

Nadat wij voetpaden, opritten of terrassen met lage of hoge druk reinigden, voegen wij deze oppervlakken – indien nodig – op met een laag anti-mos rijnzand. Dit type zand voorkomt de doorgroei van mos en onkruid. Hierdoor kunnen u, uw collega’s en klanten nog lang genieten van een kraaknette omgeving.

Voordelen van hogedrukreiniging met Concor

U weet ondertussen al dat een hogedrukreiniging uw bedrijf of voertuigen snel weer helemaal proper kunnen krijgen. Maar waarom zou u gaan voor Concor Facility Services om die hogedrukreiniging uit te voeren? Dat leggen we hier graag uit.

 

Professionele machines voor professionele hogedrukreiniging

Om ook uw opdracht tot een goed einde te brengen, beschikken onze speciaal uitgeruste units over de meest professionele machines. We gebruiken koud water wanneer nodig en warm water wanneer dat beter werkt voor het oppervlak (30/500 bar – 155°/98°).

 

Stipt op tijd, hoge kwaliteit

Er wordt bij Concor enkel gebruik gemaakt van professioneel personeel. Daardoor kunnen we u garanderen dat onze werknemers altijd stipt op tijd komen voor een opdracht en dat de opdracht op een hoogst kwalitatieve manier zal worden uitgevoerd.

Ook de moeilijk bereikbare plekken kunnen schoongemaakt worden door onze professionals. Interesse in onze hogedrukreiniging? Neem nu contact op met Concor.

VERTROUW OP CONCOR VOOR UW HOGEDRUKREINIGING

Een hogedrukreiniging van Concor wordt altijd uitgevoerd door professionals met kennis van zaken. Vertrouw op ons om uw gebouw opnieuw spic en span te krijgen! Neem contact met ons op om uw eerste opdracht aan te bieden.

VERTROUW OP CONCOR VOOR UW HOGEDRUKREINIGING

Hogedrukreiniging

Een hogedrukreiniging van Concor wordt altijd uitgevoerd door professionals met kennis van zaken. Vertrouw op ons om uw gebouw opnieuw spic en span te krijgen! Neem contact met ons op om uw eerste opdracht aan te bieden.

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Schoonmaak onderwijs

Met Concor Facility Services zit u zeker goed! Ons schoonmaakbedrijf staat garant voor een schone en veilige schoolomgeving, zodat zowel uw personeel als uw leerlingen kunnen genieten van een gezond gebouw.

Lees meer

Schoonmaak kantoren

Concor Facility Services staat klaar om uw kantoren opnieuw in topconditie te krijgen. In samenspraak met u kunnen we een planning opstellen: wanneer komt ons professionele team poetsen, hoe vaak gebeurt dit, en welke ruimtes hebben nood aan een schoonmaakbeurt?

Lees meer

Schoonmaak retail

Voor speciale wensen, vragen of meer informatie kan u contact met ons opnemen. Als u kiest voor een samenwerking met Concor Facility Services, garanderen we u kwaliteit en een feilloos resultaat. Tot binnenkort!

Lees meer