Loading…

Professioneel onderhoud door
Concor Facility Services

Als verantwoordelijke binnen het bedrijf wil u natuurlijk alleen het beste voor uw bedrijf. Het beste is in dit geval een gezond bedrijf runnen en dat gaat samen met nauwgezet en professioneel onderhoud. Alleen zo kunnen uw werknemers, maar ook uw machines en technische faciliteiten optimaal functioneren.

In het kader van (technisch) onderhoud is het vinden van een flexibele, maar toch betrouwbare partner niet altijd evident. Bij Concor Facility Services staan we niet enkel in voor het technisch en hygiënisch onderhoud van uw bedrijf. We vinden het namelijk ook uiterst belangrijk om de relaties met onze klanten goed te onderhouden

Spreken onze deskundige diensten u aan? Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw onderhoud, die bovendien ook instaat voor een snelle en betrokken opvolging voor al uw (onderhouds)projecten? Ontdek dan hier wat wij voor uw onderhoud kunnen betekenen.

Van installaties tot gebouwen, perfect onderhouden

We kunnen ons, dankzij onze jarenlange ervaring, echt specialisten in de property- en retailmarkt noemen. De technische professionals van Concor zijn sterk onderlegd in geïntegreerd duurzaam bouwkundig en technisch onderhoud. U kunt bij ons terecht voor minder dringende interventies, maar ook voor hoogdringende interventies bent u bij ons aan het juiste adres.

Verder beschikt Concor Facility Services over een deskundig team van installateurs. Deze hebben expertise op heel wat uiteenlopende vakgebieden. Deze experts zijn inzetbaar voor zowel kleine als grote projecten.

Bovendien zijn we door de jaren heen permanent blijven inzetten op innovatie en verbetering van onze diensten en services. Dat maakt dat we vandaag onze werking zodanig uitgebouwd hebben dat we optimaal kunnen beantwoorden aan de nieuwste ontwikkelingen. Dat zowel op vlak van onderhoud van gebouwen als op vlak van technische installaties. Zo werken wij letterlijk mee aan een aansprekende werkruimte!

Ontdek ons aanbod aan onderhoud!

Zoals reeds gezegd, heeft het team van Concor Facility Services heel wat deskundigheid en ervaring in tal van vakgebieden. We bieden professioneel onderhoud aan voor de B2B-sector en dat in de breedste zin van het woord. Zowel technisch onderhoud en maintenance als de energiecoördinatie binnen uw bedrijf, maar ook het hygiënisch onderhoud werken wij tot in de puntjes uit.

Technisch onderhoud

Ons team bestaat uit een brede waaier aan technische professionals. Dankzij deze deskundigheid aan boord van Concor Facility Services kunnen we u op vlak van maintenance professioneel voorthelpen.

De Concor groep biedt namelijk het volledige pakket technisch en bouwkundig onderhoud aan. Dit gaat van HVAC-installaties tot automatische deuren, re-lampings, elektriciteit, loodgieterij, schrijnwerkerij, sanitair, omgevingswerken en zo verder. Kortom, we staan in voor volledige keuring en controles van alle technische aangelegenheden.

Energiecoördinatie

In het Concor-team zitten ook erkende energiecoördinatoren. Zij bieden ondersteuning aan om het energieverbruik binnen uw bedrijf volledig te optimaliseren. In tijden van dure energieprijzen en prijzige verwarming, kan dat een serieuze meerwaarde zijn en ook de energiefactuur positief beïnvloeden. Onze energiecoördinatoren kunnen u zowel op technisch als bouwkundig vlak bijstaan.

 

Met oog voor lokale samenwerkingen

Naast onze eigen professionals die allround gespecialiseerd zijn, doet Concor ook een beroep op lokale, technisch gekwalificeerde bedrijven. Op die manier blijft een snelle respons gegarandeerd en zo kunnen we de technische specialisatie aanbieden die nodig blijkt voor uw bedrijf.

 

Algemene klussen

Zoals reeds aangehaald, staan we bij Concor Facility Services in voor ál uw karweien. Dat houdt ook in dat we kleinere, algemene klusjes voor onze rekening nemen. Zoals u ziet bieden we echt een totaalpakket aan. Hier kan u enkele voorbeelden vinden van klusjes die wij voor uw bedrijf kunnen verrichten:

 • Aanpassingen in schrijnwerkerij: ontwerp en plaatsing)
 • Schilderwerken
 • (her-)plaatsing van deuren
 • Kleine afbraakwerken, gyprocwerken, plafondwerken en plaatsen van nieuwe vloer
 • Kleine sanitaire werken
 • Ontwerp/aanleg terras en kleine klinkerwerken
 • Herstellen van defecte schakelaars en verlichting

Eenmalig of periodiek onderhoud

Afhankelijk van de infrastructuur in uw bedrijf, is een onderhoudsbeurt periodiek nodig of blijkt een jaarlijks nazicht voldoende. Een tijdig en goed onderhoud kan namelijk levensduur verlengen van uw machines en technische installaties. Tegelijk is het bevorderlijk om te besparen op brandstof en energie, want machines die in orde staan, zijn nu eenmaal zuiniger.

Omdat ons aanbod flexibel is en volledig op uw maat, kan u kiezen of wij eenmalig langskomen of regelmatig, naar gelang uw noden. Samen werken we een oplossing uit naar de noden van uw bedrijf.

Hygiënisch onderhoud van uw bedrijf

Voor het team van Concor Facility Services is geen enkele klus te groot of te vuil. We hebben over de jaren heen heel wat expertise uitgebouwd op het vlak van professionele schoonmaak en hygiëne. Een schone bedrijfsruimte zorgt namelijk voor een propere reputatie en meer productiviteit binnen uw bedrijf.

 

Professionele schoonmaak

Concor Facility Services heeft jarenlange ervaring met dagelijkse schoonmaak en het onderhoud van gebouwen, alsook grote schoonmaak en het gespecialiseerd reinigen van vloeren. We werken voor klanten uit de meest diverse sectoren: kantoren, industrie, overheid, retail, onderwijs en de zorgsector. Dankzij onze professionele schoonmaak blijft uw infrastructuur vlekkeloos en onberispelijk schoon.

 

Sanitaire voorzieningen en persoonlijke hygiëne

Hygiëne en schoonmaken beginnen vaak in het kleinste kamertje: hygiëne na een toiletbezoek, het wassen van de handen, persoonlijke hygiëne… Ook het beeld van het sanitair laat een belangrijke indruk na bij potentiële klanten of mogelijke businesspartners. Daarom is het belangrijk om deze ruimtes niet te verwaarlozen.

Ook in de strijd tegen de verspreiding van infecties, virussen en ziektes/ziekteverwekkers bij het personeel is hygiëne in deze ruimtes van belang. Daarom vestigen we bij Concor Facility Services veel aandacht op het reinigen van toiletten en het sanitair binnen uw bedrijf. We laten élke ruimte netjes en onberispelijk achter, zelfs de kleinste kamertjes!

Inloopmatten

De eerste indruk is belangrijk, dat moeten we u niet vertellen. Ook die van de inkomhal van uw bedrijf. De keuze voor inloopmatten is een keuze voor hygiëne, een professionele uitstraling en natuurlijk propere bedrijfsgebouwen.

Inloopmatten kunnen voorzien worden door Concor Facility Services en dit zowel voor binnen als voor buiten. Dergelijke matten zorgen ervoor dat vuil in uw gebouw tot wel 95% gereduceerd wordt. Gezien het feit dat reinigen het meest kostbare aspect van vloerverzorging is, kan u hier makkelijk op besparen door te kiezen voor inloopmatten.

 

Ongediertebestrijding

Ongedierte is de grootste vijand van de hygiëne en het onderhoud van elk bedrijf. Ze brengen in grote hoeveelheden problemen met zich mee. Daarom is het aan te raden om zo snel mogelijk maatregelen te ondernemen en in te grijpen om ernstige gevolgen te voorkomen. Enkele mogelijke gevolgen die ongedierte met zich mee kan brengen binnen een bedrijf:

 • Virussen en bacteriën, ziekteverwekkers en infecties
 • Parasieten en andere micro-organismen
 • Verspreiding van infecties
 • Aanstoten van allergieën
 • Schimmels

Een extra belangrijk aandachtspunt is de preventie van ongedierte. Als vermeden wordt dat een plaag zich verder verspreid, kunnen de échte ernstige gevolgen gelukkig vermeden worden.

Een concreet voorbeeld van onze services kunnen plaatsvinden in de retailsector: het is best te vermijden dat schone kleding in aanraking komt met ongedierte of schimmels. Door te kiezen voor de diensten van Concor Facility Services, zet u hygiëne op de eerste plaats en geeft u ongedierte geen kans om uw stock, technische installaties en andere waardevolle zaken aan te tasten.

 

Het kloppend hart van uw bedrijf laten onderhouden, door Concor Facility Services natuurlijk!

Heeft uw technische infrastructuur nood aan een grondig onderhoud of zoekt u een betrouwbare zakenpartner om uw bedrijfsgebouwen of kantoren te onderhouden? Dan is Concor Facility Services de partner die u zoekt.

Wat onderscheid ons nu van andere onderhoudsbedrijven en schoonmaakservices?

Concor Facility Services is een bedrijf dat een op korte tijd is uitgegroeid tot een van de grote spelers op de Vlaamse markt van schoonmaak en onderhoud. We staan bekend om onze nauwkeurige en onberispelijke diensten en onze andere troeven:

 • Respect voor het milieu en inachtneming van de veiligheid en omgeving.
 • Hechte teams waarin goede menselijke contacten nagestreefd worden.
 • Klussen uitgevoerd met oog voor het welzijn van elk individu.
 • Dynamische, punctuele werknemers.
 • Eigen werkmethodes die kwaliteitsvolle diensten garanderen.
 • Strikte opvolging van procedures.
 • Aandachtig luisteren en snel inspelen op de wensen van onze klanten.
 • Alle activiteiten afgestemd met één aansprekingspunt

INTERESSE? NEEM CONTACT OP!

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons. Contacteer ons hier vrijblijvend en wij beantwoorden jouw (aan)vraag zo snel mogelijk! Alvast bedankt voor het vertrouwen en tot snel!

INTERESSE? NEEM CONTACT OP!

Onderhoud

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons. Contacteer ons hier vrijblijvend en wij beantwoorden jouw (aan)vraag zo snel mogelijk! Alvast bedankt voor het vertrouwen en tot snel!

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Maintenance

Onze maintenance afdeling staat paraat om u en uw bedrijf bij te staan. U geeft de maintenance uit handen, wij zijn verantwoordelijk en leveren het resultaat af, zonder zorgen.

Lees meer

Klusjesdienst

Wanneer u werkt vanuit uw eigen gebouw is het altijd mogelijk dat er kleine klusjes moeten worden uitgevoerd om dat gebouw in vorm te houden.

Lees meer

Renovatie

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare aannemer met een hart voor het vak en expertise in renovatie? Wacht dan niet langer en neem onmiddellijk contact op via ons formulier.

Lees meer