Loading…

Klusjesdienst inschakelen?
Vertrouw op Concor

Wanneer u werkt vanuit uw eigen gebouw is het altijd mogelijk dat er kleine klusjes moeten worden uitgevoerd om dat gebouw in vorm te houden. Het kan echter vervelend zijn om telkens een andere klusjesman te moeten vinden, zeker als die dan niet beschikbaar zijn. Doe daarom een beroep op de klusjesdienst van Concor Facility Services!

Een klusjesdienst voor uw bedrijf

In een professionele omgeving dienen er dagelijks tal van technische zaken uitgevoerd te worden om het gebouw te onderhouden, aan te passen of te vernieuwen. Aangezien dergelijke werken steeds variëren, is het niet evident om hiervoor steeds verschillende aannemers te contacteren. Daarom kan een team van vaste klusjesmannen enorm handig zijn.

Dagelijkse kleine klussen

Onze dienstverlening gaat van grote klussen zoals schilderwerk of metselwerken en onderhoudswerken naar kleinere klusjes. Denk bijvoorbeeld aan kaders ophangen, een wc-bril vervangen, stopcontacten herstellen, dakgoten ledigen, lampen vervangen, brandblussers ophangen, deurklinken vastzetten… 

Meestal gaat het daarbij over werken die slechts een aantal uren per week of maand in beslag nemen. Concor is hierin de ideale partij om u technisch te ondersteunen.

Door te vertrouwen op een klusbedrijf zoals Concor wordt uw opdracht snel uitgevoerd, zonder eerst voor een volledige verhuis van materialen en verschillende aannemers te moeten zorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kwalitatieve klusser voor kleine herstellingen

Een klus overlaten aan de klusjesdienst van Concor is erg makkelijk. Maar welke voordelen heeft deze manier van werken voor uw bedrijf? Ontdek het hier.

Geen verschillende aannemers meer

Een paar tegels op de vloeren zitten los, of u wil graag een nieuwe brandblusser laten monteren, maar om dat te regelen moet u eerst op zoek naar de juiste aannemer voor de taak. Dat is met Concor verleden tijd! 

Het maakt niet uit over welke taak het gaat, de klusjesdienst van Concor staat altijd voor u klaar. U kunt vertrouwen op een team van experten zonder eerst op zoek te moeten gaan naar de geschikte persoon voor uw taak.

 

Snelle respons voor allerlei kleine karweien

De klusjesdienst of klusjesman van Concor is altijd snel ter plaatse bij bedrijven in nood. Wanneer u doorgeeft dat er een klus is om aan te pakken, zijn wij snel van de partij om uw probleem op te lossen.

Dat kan dankzij onze directe communicatie. U krijgt een persoonlijke contactpersoon die u altijd zal kunnen bereiken met vragen of bezorgdheden. Deze persoon zorgt ervoor dat de nodige hulp wordt ingeschakeld.

Aanvragen online opvolgen

Als klant kan u bovendien gebruikmaken van ons Next2-Client systeem, waarmee u alle aanvragen online kan beheren en opvolgen. Dat maakt het nog makkelijker om te zien wanneer uw kleine karweien uitgevoerd zullen worden.

VERTROUW OP DE KLUSJESMANNEN VAN CONCOR

Uw klusjesdienst van Concor staat al klaar om uw opdrachten uit te voeren. Bent u klaar om hen in te schakelen? Neem dan zeker contact met ons op. We hopen u binnenkort met al uw klusjes te helpen.

VERTROUW OP DE KLUSJESMANNEN VAN CONCOR

Facility management

Uw klusjesdienst van Concor staat al klaar om uw opdrachten uit te voeren. Bent u klaar om hen in te schakelen? Neem dan zeker contact met ons op. We hopen u binnenkort met al uw klusjes te helpen.

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Renovatie

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare aannemer met een hart voor het vak en expertise in renovatie? Wacht dan niet langer en neem onmiddellijk contact op via ons formulier.

Lees meer

Onderhoud

Als verantwoordelijke binnen het bedrijf wil u natuurlijk alleen het beste voor uw bedrijf. Het beste is in dit geval een gezond bedrijf runnen en dat gaat samen met nauwgezet en professioneel onderhoud.

Lees meer

Maintenance

Onze maintenance afdeling staat paraat om u en uw bedrijf bij te staan. U geeft de maintenance uit handen, wij zijn verantwoordelijk en leveren het resultaat af, zonder zorgen.

Lees meer