Schoonmaakbedrijf voor kantoren

Waarom een schoonmaakbedrijf voor kantoren onmisbaar is

Als bedrijfseigenaar wil je natuurlijk dat je kantoor er altijd netjes en schoon uitziet. Een schone werkomgeving is goed voor de gezondheid van je medewerkers, verhoogt de productiviteit en zorgt voor een professionele uitstraling naar klanten toe. Maar een kantoor schoonhouden is geen gemakkelijke taak en kan veel tijd en energie kosten. Daarom kan het inhuren van een schoonmaakbedrijf voor kantoren een verstandige keuze zijn. Concor Facility Services is een professioneel schoonmaakbedrijf dat veel ervaring heeft met schoonmaak van kantoren. Of het nu gaat om een wekelijkse schoonmaak of het dagelijks onderhoud, wij staan klaar voor jou!

Schoonmaak retail

Diensten aangeboden door een schoonmaakbedrijf voor kantoren

Als schoonmaakbedrijf voor kantoren biedt Concor verschillende diensten aan om ervoor te zorgen dat je kantoor er altijd netjes en schoon uitziet. Enkele voorbeelden van diensten die we aanbieden zijn:

 

Hoe vaak Concor komt schoonmaken is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Dit kan variëren van dagelijks tot wekelijks of maandelijks. Een periodieke schoonmaak is aan te raden om ervoor te zorgen dat jij kan blijven genieten van een aangename werkomgeving. 

Daarnaast biedt Concor ook specifieke schoonmaakdiensten aan die je apart kan aanvragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de reiniging van tapijten, het schoonmaken van een serverruimte of het reinigen van luchtroosters. Ook de ramen wassen nemen wij voor onze rekening als professionele glazenwassers. Verder staan wij ook in voor de schoonmaak van scholen of winkels.

Kwaliteit van de dienstverlening

Als je beslist om Concor in te huren, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze kwaliteit leveren. Maar hoe weet je dit zeker?

Een goed schoonmaakbedrijf als Concor investeert in de opleiding van hun personeel. Zo weet je zeker dat het personeel professioneel opgeleid is en weet hoe ze jouw kantoor het beste schoon kunnen maken. Daarnaast is het altijd goed om te kijken naar de ervaringen van andere klanten. Op de website van het schoonmaakbedrijf zelf kun je vaak referenties en reviews vinden.

Wil je graag meer weten over onze referenties vooraleer we je kantoor schoonmaken? Neem dan zeker contact op met ons. We vertellen je graag waarom we zo vaak ingeschakeld worden voor de schoonmaak van kantoren.

Kosten en contracten

De kosten voor het inhuren van Concor als schoonmaakbedrijf zijn afhankelijk van factoren als de grootte van het kantoor en de frequentie van het schoonmaken. Om te weten te komen wat een regelmatige schoonmaak je kost, kan je contact opnemen met de schoonmakers van Concor om een offerte aan te vragen.

Vaak wordt er een contract opgesteld als je besluit om een schoonmaakbedrijf in te huren. In dit contract staan de voorwaarden en afspraken tussen jou en het schoonmaakbedrijf. Het is belangrijk om deze voorwaarden goed door te nemen voordat je het contract tekent. Zo weet je precies waar je aan toe bent en voorkom je eventuele misverstanden.

Concor is dé partner bij uitstek voor het schoonmaken van jouw bedrijf.

Milieuvriendelijkheid

Milieuvriendelijkheid is tegenwoordig een belangrijk thema, ook voor Concor. Concor maakt daarom gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Deze middelen zijn niet schadelijk voor het milieu en dragen bij tot een duurzame omgeving.

Naast milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zijn er nog andere manieren waarop Concor bijdraagt tot een duurzame omgeving. Zo recycleert het schoonmaakbedrijf bijvoorbeeld afval of kiest het ervoor om te werken met energiezuinige apparatuur. Wil jij weten hoe wij jouw kantoor grondig reinigen met respect voor het milieu? Neem contact met ons op!

Verzekering en aansprakelijkheid

Als je een schoonmaakbedrijf inhuurt, wil je er zeker van zijn dat het bedrijf verzekerd is en dat eventuele schade gedekt wordt. Een goed schoonmaakbedrijf heeft dan ook een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Hiermee ben je als klant verzekerd tegen eventuele schade die het schoonmaakbedrijf veroorzaakt.

Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan, dan wordt deze schadeclaim door het schoonmaakbedrijf afgehandeld. Het is daarom belangrijk om bij het afsluiten van een contract goed te kijken naar de voorwaarden omtrent aansprakelijkheid. Wij kunnen je garanderen dat Concor beschikt over de juiste verzekeringen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een papierwinkel wanneer je onze werknemers inschakelt voor een schoonmaakbeurt.

Veelgestelde vragen over Concor als schoonmaakbedrijf voor kantoren

Naast bovengenoemde onderwerpen, zijn er nog een aantal veelgestelde vragen over schoonmaakbedrijven voor kantoren:

Waarom zou ik een schoonmaakbedrijf voor kantoren inhuren?

Een schoonmaakbedrijf voor kantoren inhuren bespaart veel tijd en energie. Daarnaast zorgt het ervoor dat jouw kantoor er altijd netjes en schoon uitziet, wat de gezondheid van je medewerkers bevordert en een professionele uitstraling en goede indruk geeft naar klanten toe.

Schoonmaakbedrijf

Kan ik het Concor ook buiten de kantooruren inschakelen?

Dit is afhankelijk van het schoonmaakbedrijf. Veel schoonmaakbedrijven bieden echter ook schoonmaakdiensten aan buiten kantooruren. Neem zeker contact op met ons om te vragen naar onze uren.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met de geleverde diensten?

Als je niet tevreden bent met de geleverde diensten, kan je dit bespreken met het schoonmaakbedrijf. Er wordt dan een oplossing gezocht om de problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat je alsnog tevreden bent over de geleverde diensten.

Conclusie: vertrouw op Concor!

Het inhuren van een schoonmaakbedrijf voor kantoren brengt veel voordelen met zich mee. Het zorgt ervoor dat jouw kantoor er altijd netjes en schoon uitziet, het is goed voor de gezondheid van je medewerkers en het zorgt voor een professionele uitstraling naar klanten toe. Belangrijke aandachtspunten bij het inhuren van een schoonmaakbedrijf zijn onder andere de aangeboden diensten, de kwaliteit van de dienstverlening, de kosten en contracten, milieuvriendelijkheid en de verzekering en aansprakelijkheid. Het schoonmaakpersoneel van Concor zorgt er altijd voor dat ze hun taken tot in de perfectie uitvoeren. Wil jij ons inschakelen voor je kantoorgebouwen? Neem dan snel contact met ons op!

Deel dit artikel

Interesse in een samenwerking?

Neem contact met ons op

Gerelateerde artikels

Schoonmaakbedrijf Roeselare
Als je op zoek bent naar een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Roeselare, dan is Concor Facili...
Niche
...
Glazenwasser offerte
Als je op zoek bent naar een glazenwasser, is het belangrijk om te weten wat een glazenwasser off...