Professioneel schoonmaakbedrijf

Waarom kiezen voor een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Concor?

Een schoon en opgeruimd huis of kantoor is niet alleen aangenaam om in te werken of te wonen, maar ook van groot belang voor de gezondheid en het welzijn van iedereen die er verblijft. Het handhaven van een schone en hygiënische omgeving is echter niet altijd eenvoudig en kan veel tijd en moeite kosten. Dit is waarom steeds meer mensen ervoor kiezen om een professioneel schoonmaakbedrijf in te huren.

Met het professionele schoonmaakbedrijf Concor Facility Services kies je voor schoonmaakexperten met jarenlange ervaring! Heb je meer vragen of wens je een offerte aan te vragen? Neem contact op met ons kantoor!

Niche

Wat zijn de voordelen van een professioneel schoonmaakbedrijf?

Een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf kan je veel tijd en moeite besparen door het schoonmaakwerk uit handen te nemen. Een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren betekent dat je niet langer zelf tijd hoeft te besteden aan schoonmaken, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere belangrijke taken. Bovendien beschikken professionele schoonmakers over de juiste kennis, vaardigheden en apparatuur om snel en efficiënt te werken.

Een professionele schoonmaakfirma heeft ervaring en expertise op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen en kunnen hierdoor een hogere kwaliteit van schoonmaakwerk garanderen dan wanneer je het zelf zou doen. Bovendien hebben professionele schoonmakers een professionele aanpak en werken ze volgens een gestructureerd en efficiënt schoonmaakplan.

Een professioneel schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat jouw huis of kantoor altijd schoon en hygiënisch is. Dit is niet alleen prettig voor de mensen die er werken of wonen, maar ook van cruciaal belang voor de gezondheid en het welzijn van iedereen die er verblijft. Professionele schoonmakers maken gebruik van professionele schoonmaakmiddelen en -apparatuur die zorgen voor een optimale hygiëne.

Een schone en opgeruimde omgeving zorgt voor een betere uitstraling van jouw bedrijf of woning. Het creëert een positieve eerste indruk bij bezoekers en kan zelfs leiden tot meer zakelijk succes. Een professioneel schoonmaakbedrijf kan ervoor zorgen dat jouw huis of kantoor er altijd piekfijn uitziet, wat kan bijdragen tot het imago van jouw bedrijf of woning.

Welke diensten bieden de professionele schoonmakers van Concor allemaal aan?

Concor biedt een breed scala aan diensten aan die zowel geschikt zijn voor particulieren als bedrijven. Hieronder vind je de meest voorkomende diensten.

Schoonmaak kantoren

Een schoon kantoor is belangrijk voor de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast is het ook prettig werken in een schone en frisse omgeving. Zo staan wij in voor het reinigen van de werkplekken, keuken en sanitaire voorzieningen en zorgen we er in een handomdraai voor dat je kantoor er altijd netjes en verzorgd uitziet! Je kunt zelf bepalen hoe vaak wij moeten langskomen. Dit kan bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks of maandelijks zijn.

Schoonmaak kantoren

Industriële schoonmaak

Industriële schoonmaak is een specialistische dienst die voornamelijk gericht is op de reiniging van industriële machines, productielijnen en fabrieksruimtes. Onze experten beschikken over de juiste kennis en materialen om deze klus te klaren. Industriële schoonmaak is belangrijk om de veiligheid te waarborgen en de levensduur van machines te verlengen.

Gevelreiniging

De gevel van een gebouw is het visitekaartje van je bedrijf of woning. Het is daarom belangrijk om de gevel regelmatig te laten reinigen voor een optimale uitstraling! Concor biedt diverse technieken aan om je gevel weer schoon te krijgen, zoals hogedrukreiniging, stoomreiniging of chemische reiniging.

Concor is dé partner bij uitstek voor het schoonmaken van jouw bedrijf.

Vloeronderhoud

Een vloer heeft veel te verduren en kan er na verloop van tijd dof en vuil uitzien. Concor kan diverse vloeren reinigen en onderhouden, zoals tapijt, linoleum, houten vloeren en natuursteen. Daarnaast kan het schoonmaakbedrijf je vloer ook periodiek schoonmaken en je vloer in de was zetten.

Glasbewassing

Schone ramen geven je bedrijf of woning een mooie uitstraling. Ramen wassen is echter niet altijd even eenvoudig, vooral als het gaat om hoge gebouwen of moeilijk bereikbare ramen. Concor beschikt over de juiste materialen en technieken om de ramen weer stralend schoon te krijgen.

Glazenwasser offerte

Hoe gaat Concor te werk?

Als je eenmaal hebt besloten om een professionele schoonmaakfirma in te huren, is het belangrijk om goede afspraken te maken over de samenwerking. Hieronder bespreken we enkele belangrijke aspecten en hoe Concor precies te werk gaat.

Opstellen van een schoonmaakplan en overeenkomst

Wij zullen altijd eerst een inventarisatie maken van de ruimtes die schoongemaakt moeten worden. Op basis daarvan wordt er een schoonmaakplan opgesteld waarin staat welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en hoe vaak. Dit schoonmaakplan wordt vervolgens besproken en vastgelegd in een overeenkomst.

Het is belangrijk om deze overeenkomst goed door te lezen en eventuele vragen te stellen voordat je deze ondertekent. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kom je later niet voor verrassingen te staan.

Afstemming van werkzaamheden en communicatie

Het is belangrijk om goede afspraken te maken over de afstemming van de werkzaamheden. Wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd en wie is hiervoor verantwoordelijk? Zorg ervoor dat deze afspraken duidelijk zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ook hechten wij belang aan goede communicatie. Als je ergens niet tevreden over bent of als er iets is veranderd in de ruimtes die schoongemaakt moeten worden, is het belangrijk om dit tijdig te meldenZo kunnen wij daar rekening mee houden en de werkzaamheden daaraan aanpassen. Daarnaast werken wij met tussentijdse evaluaties & hechten we ook een groot belang aan feedback van onze klanten.

Slaapkamer schoonmaken

Wat kost een professioneel schoonmaakbedrijf?

Bij het bespreken van de kosten is het vooral belangrijk om te kijken naar de grootte van de te reinigen ruimte en de frequentie van de werkzaamheden. Een klein kantoor met wekelijkse schoonmaak heeft vanzelfsprekend een andere prijsstelling dan een groot kantoor dat dagelijks schoongemaakt moet worden. Via een offerte aan te vragen krijg je een goed beeld van de kosten en mogelijkheden.

Enkele veelgestelde vragen

Nee, wij zorgen zelf voor de benodigde schoonmaakmiddelen en -apparatuur. Zo hoef je zelf geen investeringen te doen in schoonmaakspullen.

Ja, in overleg is het mogelijk om specifieke afspraken te maken over de schoonmaaktijden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld buiten de openingstijden van je bedrijf schoonmaken, zodat je werknemers en klanten geen last hebben van de schoonmaakwerkzaamheden.

Ja, in overleg is het ook mogelijk om op feestdagen schoon te maken. Daar kunnen echter wel extra kosten aan verbonden zijn. Een voorafgaande offerte kan hier duidelijkheid bieden.

Ja, voor spoedopdrachten kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Dit komt doordat wij hier vaak extra tijd en mankracht zullen moeten inzetten.

Als schoonmaakbedrijf hebben wij een aansprakelijkheidsverzekering die eventueel kan tussenkomen bij schade aan je eigendommen. Afhankelijk van geval tot geval en wie verantwoordelijk was voor de schade zal een tussenkomst mogelijk zijn.

Deel dit artikel

Interesse in een samenwerking?

Neem contact met ons op

Gerelateerde artikels

Schoonmaakbedrijf inhuren
Het schoonhouden van een woning, kantoor of bedrijfspand kan een tijdrovende klus zijn. Het is be...
Schoonmaakbedrijf België
Als je op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in België, is het belangrijk om te w...
Schoonmaakbedrijf Turnhout
Als je op zoek bent naar schoonmaakbedrijven in Turnhout, dan zijn er enkele belangrijke zaken wa...