Op zoek naar glazenwassers voor uw bedrijf?

Vooraleer klanten uw bedrijf of winkel binnenstappen, kan u al een eerste goede indruk achterlaten. Wij zorgen ervoor dat zowel de binnenkant als de buitenkant van uw gebouw er spik en span uitziet.

Verbeter de uitstraling van uw bedrijf.

Op maat van uw kantoor

Geen standaard pakketten, maar een oplossing die precies aansluit bij uw specifieke behoeften. U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak uw ramen gewassen worden.

Vakkundige werknemers

Onze belofte is glashelder: ervaren en professionele glazenwassers die garant staan voor een streeploos resultaat. Onze glazenwassers zijn volledig toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit diensten aan onze gewaardeerde klanten.

Duurzaam

Als kers op de taart zijn wij ook nog eens een duurzaam schoonmaakbedrijf dat alleen milieuvriendelijke schoonmaakproducten en -methoden gebruikt. Zo zorgen wij niet alleen voor een propere werkomgeving, maar ook voor een betere wereld.

Wij zorgen voor zichtbaar propere ruiten. Neem contact op.

Bij Concor Facility Services weten we hoe belangrijk het is om schone en heldere ramen te hebben. Of het nu gaat om uw bedrijfspand, winkel of woning, onze professionele glazenwassers zorgen voor zichtbaar propere ruiten, zodat u kan genieten van een helder uitzicht en een frisse uitstraling. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

+ 0
JAAR ERVARING

Bespaar tijd en geld met Concor Facility Services

Als bedrijf is het belangrijk om een goede eerste indruk te maken op uw klanten en zakenpartners. Schone en glanzende ramen dragen hier zeker aan bij. Onze ervaren glazenwassers zijn uitgerust met de nieuwste materialen en technieken om uw bedrijfsramen op een veilige en efficiënte manier te wassen.

TESTIMONIALS

Wat onze klanten zeggen over ons

Vuile ramen zijn verleden tijd met Concor.

Wilt u ook af van die vieze ramen die uw uitzicht belemmeren en uw gebouw een onverzorgde uitstraling geven? Bij Concor Facility Services zijn vuile ramen verleden tijd. Onze ervaren glazenwassers zorgen voor een vlekkeloos resultaat, zodat uw ramen weer stralen als nooit tevoren. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het reinigen van uw ramen.