Glazenwasser tarieven

Alles wat je moet weten over de tarieven van een glazenwasser van Concor

Je ramen wassen kan een hele klus zijn waar je misschien niet altijd tijd voor hebt. Gelukkig zijn er genoeg professionele glazenwassers die je kunnen helpen bij het schoonmaken van je ramen. Maar hoeveel kost dat nu eigenlijk? In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over de tarieven van een glazenwasser. Je glazen laten wassen wordt eens zo makkelijk wanneer je er Concor Facility Services voor inschakelt! Lees hier meer over onze glazenwasserij.

Glazenwasser offerte

Waarom is het belangrijk om de tarieven van een glazenwasser te kennen?

Het is belangrijk om te weten hoeveel je kwijt bent aan het laten wassen van je ramen, zodat je hier rekening mee kan houden in je budget. Deze prijs hangt natuurlijk af van een aantal factoren zoals het aantal ramen en hoe bereikbaar die zijn. De begane grond van een vrijstaande woning is bijvoorbeeld makkelijker bereikbaar dan de vuile ramen van een appartement op de derde verdieping.

Wat zijn de verschillende soorten tarieven?

Er zijn verschillende soorten tarieven die glazenwassers hanteren, zoals een vast tarief of een variabel tarief. Bij een vast tarief betaal je een vast bedrag per keer dat je ramen worden gewassen. Bij een variabel tarief betaal je een bedrag dat afhankelijk is van bijvoorbeeld de grootte van de ramen of de frequentie van het wassen.

Weet je graag van welk tarief Concor gebruik maakt? Neem contact met ons op en vraag het even! Het totaalproject berekenen doen we graag voor jou.

Hogedrukreiniging

Wat is het verschil tussen een vast tarief en een variabel tarief?

Een vast tarief is handig als je regelmatig je ramen wil laten wassen en altijd hetzelfde bedrag wil betalen. Een variabel tarief is handig als je bijvoorbeeld alleen je ramen wil laten wassen als ze echt vies zijn, zodat je niet onnodig veel betaalt.

Wij raden wel aan om de ramen regelmatig te laten schooonmaken: zeker voor bedrijven is het erg belangrijk om altijd een goede indruk uit te stralen. Wanneer je ramen vuil zijn, past dat niet binnen het plaatje van een verzorgd bedrijf. Concor kan niet alleen je ramen lappen, maar ook de schoonmaak voor onze rekening nemen. Wil jij je bedrijf frequent je ruimte laten schoonmaken tot in de puntjes? Voor de schoonmaak van kantoren, scholen en winkels ben je bij ons aan het juiste adres.  

Concor is dé partner bij uitstek voor het schoonmaken van jouw bedrijf.

Hoe worden de tarieven berekend?

De tarieven worden meestal berekend op basis van de grootte van de ramen en de frequentie van het wassen. Het is ook mogelijk dat de locatie van het pand invloed heeft op de tarieven. Ook de bereikbaarheid kan het de glazenwasser aanzienlijk moeilijker maken, waardoor de plaats en het soort ramen ook een rol spelen.

Onderhoudsdiensten

Factoren die de tarieven beïnvloeden

De grootte van de ramen, de frequentie van het wassen en de locatie van het pand zijn factoren die van invloed kunnen zijn op de tarieven. Ook de bereikbaarheid kan ervoor zorgen dat het totale kostenplaatje stijgt: hoge ramen vereisen bijvoorbeeld een grote ladder, waardoor we meer materiaal mee moeten nemen.

Hoe groter de ramen, hoe hoger de kosten. Dit komt doordat het meer tijd en materiaal kost om grote ramen schoon te maken. Een groter aantal vierkante meter raam zal er dus voor zorgen dat de prijs stijgt.

Als je regelmatig je ramen laat wassen, krijg je meestal een lagere prijs dan wanneer je maar één keer per jaar je ramen laat wassen. Regelmatig jouw grote hoeveelheid ramen laten schoonmaken zorgt dus niet alleen voor eeuwig schone ramen, maar ook voor een lagere gemiddelde prijs!

Ja, de locatie van het pand kan invloed hebben op de tarieven omdat een glazenwasser meer kosten kan maken als het pand bijvoorbeeld lastig te bereiken is.

Wat kost een glazenwasser van Concor precies? Voor de exacte kostprijs neem je beter contact met ons op.

Gemiddelde kosten

Wat zijn de gemiddelde kosten voor het wassen van ramen?

De gemiddelde kosten voor het wassen van ramen zijn afhankelijk van de grootte van de ramen en de frequentie van het wassen. Het aantal ramen evenals de bereikbaarheid kunnen ook een rol spelen.

Appartement vs. vrijstaand huis

Bij een vrijstaand huis liggen de gemiddelde kosten iets hoger dan bij een appartement.

Glazenwasser kuist zonnepanelen

Andere veelgestelde vragen

Ja, veel glazenwassers bieden kortingen aan als je regelmatig je ramen laat wassen. Wil je daar meer informatie over? Contacteer ons!

Je kan meestal contant betalen bij de glazenwasser, maar steeds meer glazenwassers bieden ook de mogelijkheid om elektronisch te betalen.

Het is niet per se nodig om aanwezig te zijn wanneer de glazenwasser langskomt. Je kan de glazenwasser ook een sleutel geven of instructies geven waar hij de sleutel kan vinden.

Dit hangt af van verschillende factoren zoals de locatie van het pand en de frequentie van het gebruik van de ramen. Over het algemeen wordt aangeraden om je ramen minstens twee keer per jaar te laten wassen. Daardoor zijn jouw ruiten en glazen schuifdeuren niet alleen stofvrij, maar blijven ze ook nog lang schitteren.

Een professionele glazenwasser zorgt voor een beter resultaat en kan op lastig te bereiken plekken komen. Moeilijk bereikbare plaatsen en speciale ramen op grote hoogte zijn makkelijk schoon te maken voor professionals! Onze medewerkers beschikken daarom over speciale apparatuur zoals de Puraclean methode, om de klus te klaren.

Een particuliere glazenwasser richt zich voornamelijk op het wassen van ramen bij particulieren, terwijl een zakelijke glazenwasser zich richt op het wassen van ramen bij bedrijven. Concor kan je voor beide zaken inschakelen.

Ja, als je zelf je ramen wast kan dat risico’s met zich meebrengen, bijvoorbeeld ongelukken bij het werken op hoogte. Het is daarom verstandig om een professionele glazenwasser in te schakelen.

Het inschakelen van een professionele glazenwasser kan niet alleen zorgen voor een beter resultaat, maar ook voor veiligheid bij het wassen van ramen op hoogte.

Conclusie: vertrouw op Concor!

Als je je ramen wil laten wassen door een professionele glazenwasser, is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende factoren die van invloed zijn op de tarieven. Door je goed te informeren over de verschillende tarieven en factoren kan je een weloverwogen keuze maken en betaal je nooit te veel voor de schoonmaak van je ramen. Bovendien zorgt het inschakelen van een professionele glazenwasser voor een beter resultaat en kan je genieten van schone en stralende ramen.

Wil jij ook genieten van schone ramen? Neem dan snel contact op met Concor en vraag een offerte aan!

Deel dit artikel

Interesse in een samenwerking?

Neem contact met ons op

Gerelateerde artikels

Horeca schoonmaakbedrijf
Als eigenaar van een horecaonderneming, of het nu gaat om een restaurant, café, bar of hotel, is ...
Glazenwasser bedrijven
Als je op zoek bent naar een professionele glazenwasser, zijn er verschillende zaken waar je reke...
Schoonmaakbedrijf Roeselare
Als je op zoek bent naar een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Roeselare, dan is Concor Facili...