Glazenwasser

Alles wat je moet weten over een glazenwasser

Als je wil dat je huis er schoon en glanzend uitziet, is het essentieel dat de ramen schoon zijn. Dit is waar een glazenwasser van pas kan komen. Maar wat doet een glazenwasser precies? En waarom zou je er een moeten inhuren? In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over glazenwassers, de kosten en voordelen.

De Concor glazenwassers maken professioneel ramen schoon bij zowel particulieren als tal van bedrijven in Vlaanderen. Ons werk bestaat uit ramen wassen, maar ook spiegels, glazen deuren en andere glasoppervlakken pakken we aan. Dit gebeurt vaak met behulp van speciale gereedschappen, zoals een spons, wisser en een speciale reinigingsoplossing.

Je vindt de Concor glazenwassers in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Play Video

Waarom heb je een Concor glazenwasser nodig?

Er zijn verschillende redenen waarom je een glazenwasser zou moeten inhuren. Ten eerste is het een tijdbesparende oplossing. Het schoonmaken van ramen kan een tijdrovende klus zijn, vooral als je een groot huis hebt of veel ramen. Met een glazenwasser hoef je je daar geen zorgen over te maken en kun je je tijd besteden aan andere dingen.

Ten tweede kan een glazenwasser je helpen om veiligheidsproblemen te voorkomen. Als je bijvoorbeeld hooggelegen ramen hebt, kan het gevaarlijk zijn om deze zelf te proberen schoon te maken. Professionele glazenwassers beschikken over de juiste apparatuur en expertise om dit op een veilige manier te doen.

Hoeveel kost een glazenwasser?

De kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren. De exacte kosten hangen af van de grootte van je huis en het aantal ramen dat je wilt laten schoonmaken. Tip: heb je vragen, wens je meer informatie of een offerte? Neem met ons contact op.

Andere factoren die de kosten beïnvloeden zijn de bereikbaarheid van de ramen en de frequentie van de schoonmaakbeurten. Heb je vaker last van vuile ramen vanwege veel stof in de buurt, dan gaat de prijs uiteraard omhoog.

Sanitaire voorzieningen

Tips om geld te besparen op het inhuren van een glazenwasser

Als je geld wil besparen op het inhuren van een glazenwasser, zijn er een paar dingen waar je op kan letten. Ten eerste kan je kijken naar lokale aanbiedingen of kortingen die glazenwassers aanbieden. Daarnaast kan je proberen om samen te werken met je buren om zo grotere kortingen te krijgen. De glazen laten wassen van verschillende huizen in één keer kan namelijk iets goedkoper uitkomen.

Concor is dé partner bij uitstek voor de schoonmaak van jouw ramen.

Hoe vind je een goede glazenwasser?

Als je op zoek bent naar een goede glazenwasser, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de referenties van de glazenwasser en te controleren of hij of zij ervaring heeft met het schoonmaken van ramen. Daarnaast kan je kijken naar online reviews om te zien wat andere klanten van de service vinden. Met Concor zit je in elk geval goed voor je schone ramen! Dankzij onze professionele aanpak en jarenlange ervaring kan je erop vertrouwen dat wij jouw ruiten de beste schoonmaakbeurt geven.

Tips voor het vinden van een goede glazenwasser

Er zijn verschillende manieren waarop je een goede glazenwasser kan vinden. Een van de beste manieren is om aanbevelingen te vragen aan vrienden en familieleden. Zij kunnen je vertellen over hun ervaringen met verschillende glazenwassers en je helpen bij het maken van een keuze.

Een andere manier om een goede glazenwasser te vinden is door online te zoeken. Veel glazenwassers, zoals Concor Facility Services, hebben een website of zijn te vinden op sociale media platforms. Je kan deze informatie gebruiken om recensies van andere klanten te lezen en te zien of ze aanbevolen worden. Ben je benieuwd naar onze richtprijzen, of we de rest van de buitenkant van je woning ook kunnen aanpakken of hoe lang een reiniging duurt? Neem zeker contact met ons op!

Onderhoudsdiensten

Belangrijke criteria om op te letten wanneer je een glazenwasser kiest

Als je eenmaal een lijst hebt samengesteld van mogelijke glazenwassers, zijn er een aantal criteria waar je op moet letten. Een van de belangrijkste dingen om naar te kijken is de ervaring van de glazenwasser. Hoe lang hebben ze al in het vak gezeten en hoeveel ervaring hebben ze met het schoonmaken van ramen? Bij Concor mag je verwachten dat wij al jaren ervaring hebben met glazenwassen en andere schoonmaakdiensten. Onze glazenwassers hebben al met elk type woning en alle soorten ramen te maken gehad. Daardoor weten ze precies hoe ze elke klus aan moeten pakken!

Een andere belangrijke factor om te overwegen is de betrouwbaarheid van de glazenwassers. Kan je erop vertrouwen dat ze op tijd zullen zijn en de klus naar tevredenheid zullen uitvoeren? Het is ook belangrijk om te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding. De werknemers van Concor staan op stiptheid en betrouwbaarheid. Je kan dus zeker op ons vertrouwen!

Hoe moet je je voorbereiden op de komst van een glazenwasser?

Voordat je een glazenwasser inhuurt, zijn er een aantal dingen die je moet doen om je voor te bereiden op hun komst. Zorg ervoor dat alle ramen vrij zijn van obstakels en dat er geen planten of bloemen in de weg staan. Zo kan de glazenwasser de ramen efficiënt en veilig schoonmaken.

Zorg er ook voor dat de glazenwasser toegang heeft tot alle ramen die je wil laten schoonmaken. Dit kan betekenen dat je deuren moet ontgrendelen of gordijnen moet openen. Als je afwezig bent, zorg er dan voor dat de glazenwasser in jouw pand binnen kan. Als het enkel over de ramen op de begane grond gaat, is het uiteraard geen probleem, maar bij een vrijstaande woning met dakramen of een rijwoning die wel erg hoog is, moet er ook aan een ladder of eventueel zelfs hoogwerker gedacht worden.

Inloopmatten

Tips voor het maken van afspraken met een glazenwasser

Als je een afspraak maakt met een glazenwasser, is het belangrijk om duidelijk te zijn over je behoeften en verwachtingen. Zorg ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van welke ramen je wil laten schoonmaken en hoe vaak je de glazenwasser wil inhuren. Spreek zeker ook van te voren de prijs en de betalingsvoorwaarden af.
Een andere tip is om na te gaan of de glazenwasser verzekerd is en de juiste vergunningen heeft. Dit kan belangrijk zijn in het geval van ongevallen of schade aan je eigendom. Bij Concor mag je er zeker van zijn dat wij over alle juiste verzekeringen beschikken – ook wanneer de ramen zich op grote hoogte bevinden.

Veelgestelde vragen over glazenwassers

Een traditionele glazenwasser gebruikt meestal een ladder en handmatige reinigingsmaterialen om ramen schoon te maken. Een telescoop glazenwasser met de Puraclean methode daarentegen maakt gebruik van een telescopische stok met speciale sproeikoppen om het mineraalvrij water op de ramen te spuiten en ze vervolgens schoon te maken. Dit is een veiligere en efficiëntere manier om hogere ramen schoon te maken. Zo kunnen we zonder hoogtewerker zelfs ramen tot op 15 meter hoogte bereiken!

Dit hangt af van verschillende factoren zoals de locatie van het huis en het soort ramen. Over het algemeen wordt aangeraden om de ramen minstens twee keer per jaar te laten schoonmaken. Als je in een gebied woont met veel stof of vervuiling, kan het nodig zijn om de ramen vaker te laten schoonmaken om ze glashelder te houden.

Conclusie: vertrouw op Concor om jouw ramen te wassen!

Zie jij door je raam de straat niet meer? Of bevind je je op een hoge verdieping, wat glasbewassing moeilijk maakt? Vertrouw op de expertise van Concor Facility Services! Neem snel contact met ons op.

Deel dit artikel

Interesse in een samenwerking?

Neem contact met ons op

Gerelateerde artikels

Glazenwasser per uur
Ben je op zoek naar een manier om je ramen schoon te maken zonder er zelf veel tijd en moeite in ...
Glazenwasser Brasschaat
Of je nu in Brasschaat woont of in een ander deel van Antwerpen, het is belangrijk dat je ramen r...
Professionele glazenwasser
Als je op zoek bent naar een professionele glazenwasser voor streeploze ramen, dan wil je natuurl...