Glazenwasser Antwerpen

Glazenwasser Antwerpen gezocht? Doe een beroep op Concor Facility Services voor stralende ramen!

Ben je op zoek naar een glazenwasser in Antwerpen die je ramen weer als nieuw laat stralen? Dan ben je bij Concor Facility Services aan het juiste adres. Als beste glazenwasser van de regio Antwerpen bouwde Concor Facility Services een jarenlange ervaring en reputatie op. Of je nu in de stad Antwerpen woont of daarbuiten, je kunt op ons rekenen voor het professioneel reinigen van al jouw glazen. Niet alleen in heel Antwerpen, maar ook in de rest van België kun je een beroep doen op de diensten van Concor Facility Services.

In dit artikel vind je alles wat je moet weten over de diensten van Concor Facility Services, onze kosten en tarieven en de meest gestelde vragen. Wil je meer informatie, heb je vragen of wens je een vrijblijvende offerte aan te vragen? Neem dan zeker contact met ons op!

Glazenwasser

Waarom kiezen voor een professionele glazenwasser?

Een professionele glazenwasser zorgt ervoor dat je ruiten, kozijnen en deuren er weer als nieuw uitzien. Of je nu particulier of zakelijk bent, het inhuren van een professionele glazenwasser kan veel voordelen bieden.

Waarom zou je een professionele ruitenwasser moeten inhuren? Regelmatig je ramen wassen zorgt niet alleen voor een schone uitstraling van je huis of bedrijfspand, het kan ook bijdragen tot het behoud van je kozijnen en ramen. Vervuiling kan namelijk schade aanrichten aan je raamkozijnen en zorgen voor een kortere levensduur.

Een professionele glazenwasser zoals deze van Concor bespaart je heel wat tijd en moeite en is eenvoudig om in te huren. Glazen wassen kan immers een tijdrovende klus zijn. Bovendien voorzien wij al het nodige materiaal en moet je dus zelf aan niets denken. De glazenwassers van Concor beschikken over de nodige expertise om in een handomdraai jouw ruiten terug te laten stralen.

Welke diensten bieden wij aan?

Concor Facility Services biedt verschillende diensten aan om ervoor te zorgen dat je ramen er weer als nieuw uitzien:

Een professionele glazenwasser gebruikt speciale technieken en middelen om je ramen grondig te reinigen. Van het wassen van de binnen- en buitenkant van je ramen tot het verwijderen van hardnekkige vlekken en vuil, een glazenwasser zorgt ervoor dat je ramen weer stralen als nooit tevoren.

naast het reinigen van ruiten, kan een van onze glazenwassers ook andere oppervlakken zoals deuren en kozijnen schoonmaken. Dit zorgt ervoor dat je pand langer meegaat en geeft het een frisse uitstraling. 

Wil je regelmatig je ramen laten reinigen? Dan kan je bij ons periodieke afspraken maken voor regulier onderhoud. Zo hoef je zelf niet meer te kijken naar het reinigen van je ramen en weet je zeker dat ze altijd schoon zijn.

Bij Concor Facility Services maken we gebruik van milieuvriendelijke producten voor schone ramen in een handomdraai. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van de bewoners of werknemers van het pand.

Ruit wassen

Concor is dé partner bij uitstek voor het schoonmaken van jouw bedrijf.

Kosten en tarieven

De kosten voor onze diensten variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij kan je denken aan:

  • De grootte van de ruiten en oppervlakken die gereinigd moeten worden
  • De frequentie van de reiniging
  • De bereikbaarheid van de ramen en oppervlakken (bijvoorbeeld ramen op hoogte of ramen die moeilijk bereikbaar zijn)
  • Het gebruik van speciale schoonmaakmiddelen en apparatuur

Ook zijn er verschillen in prijs tussen particuliere en zakelijke klanten. Vaak liggen de tarieven voor zakelijke klanten hoger, omdat er meer werk verricht moet worden en er vaak meer ramen en oppervlakten zijn die gereinigd moeten worden.

Bij Concor Facility Services maken we voor jou een offerte op maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten qua prijs en dienstverlening.

Veelgestelde vragen

Als je je ramen schoon wil houden, is het aan te raden om ze minimaal twee keer per jaar te laten wassen. Dit zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling van je huis of bedrijfspand, maar voorkomt ook dat vuil zich gaat hechten aan het glas en op den duur schade veroorzaakt. Natuurlijk kan je zelf bepalen hoe vaak je de ramen wil laten wassen, afhankelijk van de omstandigheden en je persoonlijke voorkeur.

Ja, als professionele glazenwasser beschikken wij over een verzekering. Deze verzekering dekt eventuele schade die tijdens het reinigen wordt veroorzaakt. Als er dus onverhoopt iets misgaat, hoef jij je geen zorgen te maken over de kosten van reparatie of vervanging. In de meeste gevallen zal onze verzekering de kosten dekken.

Dat is niet nodig, maar het is wel aan te raden op voorhand duidelijke afspraken te maken hierover. Als je niet aanwezig bent, moet de glazenwasser bijvoorbeeld wel weten hoe hij bij de ramen kan komen en waar hij de sleutel kan vinden om binnen te komen. Het is ook handig om afspraken te maken over eventuele betalingen en het achterlaten van de woning of het pand.

Traditioneel glazenwassen gebeurt op de klassieke manier, namelijk met behulp van een spons, wisser en emmer met water en schoonmaakmiddel. Bij osmose glazenwassen wordt er gebruikgemaakt van een speciaal filtersysteem dat het kraanwater zuivert. Het resultaat is osmosewater of mineraalvrij water. Hierdoor blijven er geen strepen of vlekken achter op het glas en is er geen schoonmaakmiddel nodig. Osmose glazenwassen is meestal duurder dan traditioneel glazenwassen, maar het resultaat is wel beter.

Ja, het is mogelijk om je ramen te laten wassen als het regent. Een professionele glazenwasser heeft namelijk de juiste materialen om ook bij regenachtig weer de ramen te kunnen reinigen. Het kan wel zo zijn dat het langer duurt voordat de ramen volledig droog zijn en er dus tijdelijk wat druppels op het glas blijven zitten. Als het echter hard regent of stormt, kan het zijn dat de glazenwasser de afspraak moet verzetten vanwege de veiligheid.

Ruitenwasser Antwerpen nodig? Neem contact met ons op!

Als je geïnteresseerd bent in de diensten van schoonmaakfirma Concor Facility Services in de regio Antwerpen of daarbuiten en graag een offerte wilt aanvragen, kun je dit eenvoudig doen via onze website. Op de contactpagina kun je het online formulier invullen met je persoonlijke gegevens en een beschrijving van de gewenste diensten. Op basis van deze informatie zal Concor een offerte op maat voor je opstellen.

Naast onze professionele schoonmaakdiensten voor ruiten kun je bij ons ook terecht voor het poetsen van gebouwen, dakgoten, veranda’s, muren en vloeren, zonnepanelen en nog zoveel meer!

Deel dit artikel

Interesse in een samenwerking?

Neem contact met ons op

Gerelateerde artikels

Glazenwasser Kalmthout
Je hebt het waarschijnlijk al eens meegemaakt: je staat voor je vuile ramen en vraagt je af hoe j...
Glazenwasser West-Vlaanderen
Als je op zoek bent naar een professionele glazenwasser in West-Vlaanderen, dan wil je natuurlijk...
Schoonmaakbedrijf Gent
Schoonmaken kan een tijdrovend en vermoeiend proces zijn, vooral als het gaat om grote of complex...