Schoonmaakbedrijf Vlaams-Brabant

Concor Vlaams-Brabant: de beste keuze voor jouw schoonmaakbehoeften

Ben je op zoek naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in regio Vlaams-Brabant? Dan ben je bij Concor Facility Services aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan, van kantoorreiniging tot glasbewassing en vloerreiniging. Ons doel is om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden, met behulp van professionele apparatuur en producten en goed opgeleide en ervaren schoonmakers. In Vlaams-Brabant zijn wij dé autoriteit op vlak van algemene schoonmaak van kantoren, scholen en winkels. Ook voor industriële reiniging door middel van hogedrukreiniging zijn wij de ideale partner. Lees hier meer over onze diensten en professionele aanpak!

Schoonmaakbedrijf Vlaams-Brabant

Kies Concor voor al jouw schoonmaakbehoeften

Of je nu op zoek bent naar een eenmalige of periodieke schoonmaakbeurt, wij hebben de oplossing voor jou. Onze diensten omvatten onder meer kantoorreiniging, glasbewassing, reiniging van inloopmatten, sanitairreiniging en meer. We begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden we flexibele oplossingen op maat aan.

Bovendien bieden wij niet alleen de klassieke schoonmaak aan van andere schoonmaakbedrijven. Wij willen echt een volledig plaatje bieden. Daarom bieden we naast een poetshulp ook mensen aan om jouw klusjes of renovaties aan te pakken. Zo kunnen we jou een volledig Facility Management verzekeren.

Hoogste kwaliteit van dienstverlening

Onze prioriteit is om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden. Dit doen we door gebruik te maken van professionele apparatuur en producten, en door goed opgeleide en ervaren schoonmakers in dienst te hebben. We zijn trots op onze reputatie als betrouwbare en professionele schoonmaakdienstverlener. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een reinigende kracht die de kantoren of gemeenschappelijke delen van jouw bedrijf opnieuw laat blinken.

Jouw zoektocht naar een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf stopt hier! Wij hebben heel wat ervaring met het reinigen van bedrijfspanden. Dankzij ons uitgebreide aanbod van diensten kunnen wij jouw firma alles bieden. Doe een beroep op onze expertise en geniet binnenkort weer van een propere werkomgeving! Neem snel contact met ons op.

Duurzaam en ecologisch verantwoord

We zijn ons bewust van onze impact op het milieu en streven ernaar om onze diensten zo milieuvriendelijk mogelijk uit te voeren. Dit doen we door bijvoorbeeld gebruik te maken van ecologische schoonmaakmiddelen en duurzame schoonmaakmethoden. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een beter milieu.

Wil jij graag meer weten over hoe ons schoonmaakwerk bijdraagt aan het milieu én aan de productiviteit binnen jouw bedrijf? Je kan op ons rekenen om jouw kantoor, winkels of lokalen opnieuw schoon te krijgen. Contacteer ons snel voor meer informatie.

Concor is dé partner bij uitstek voor het schoonmaken van jouw bedrijf.

Klantenservice: jouw tevredenheid is onze prioriteit

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en daarom staan we altijd voor je klaar. Bij Concor zijn we bereikbaar voor vragen, opmerkingen en feedback via ons contactformulier. Onze klantenservice is professioneel en vriendelijk en we streven ernaar om elke vraag of verzoek snel en efficiënt af te handelen.

Veelgestelde vragen over onze diensten

We begrijpen dat je waarschijnlijk nog enkele vragen hebt over onze diensten. Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen:

De kosten van onze diensten hangen af van verschillende factoren zoals de omvang van het project en de frequentie van de schoonmaakbeurten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Of het nu gaat om renovatie, het schoonmaken van de vloeren of tapijtreiniging, onze diensten zijn altijd van een hoge kwaliteit voor de juiste prijs. Dankzij Concor geniet je van een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Je kan een vrijblijvende offerte aanvragen door contact met ons op te nemen via onze website, e-mail of telefoon. We zullen zo snel mogelijk reageren op jouw verzoek.

Ja, de schoonmakers van Concor zijn beschikbaar voor zowel eenmalige als periodieke schoonmaakbeurten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We hechten veel waarde aan jouw privacy en zullen jouw persoonlijke gegevens nooit delen met derden zonder jouw toestemming. Onze privacyverklaring is te vinden op onze website.

Ja, bij Concor hebben we een aansprakelijkheidsverzekering en zijn we volledig verzekerd in geval van schade.

De betaling verloopt via factuur en de betalingstermijn wordt in overleg met jou vastgesteld. Betalen kan zowel cash als via overschrijving.

Ja, we zijn flexibel en kunnen schoonmaken op het moment dat het jou het beste uitkomt. Dit kan ook buiten kantooruren zijn.

Onze schoonmakers zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in de schoonmaakbranche. We selecteren onze schoonmakers zorgvuldig en streven naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening. Dankzij onze diensten blijven bedrijven stralend schoon en hygiënisch, wat een groot pluspunt is voor zowel werknemers als bezoekers. We laten de ramen schitteren, zorgen ervoor dat de gevels proper zijn en laten geen enkel vuil hoekje met rust. Reken op de samenwerking met een professional en neem contact met ons op voor details.

We maken gebruik van professionele schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor zowel mens als milieu. We streven ernaar om zoveel mogelijk ecologische schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Als je niet tevreden bent over onze dienstverlening, kan je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. We zullen jouw klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen en samen met jou tot een oplossing komen.

Kortom, Concor Facility Services in regio Vlaams-Brabant biedt een breed scala aan diensten aan, met de hoogste standaard van kwaliteit en milieuvriendelijkheid. We zijn flexibel en bieden oplossingen op maat aan voor elke klant. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Deel dit artikel

Interesse in een samenwerking?

Neem contact met ons op

Gerelateerde artikels

Professionele glazenwasser
Als je op zoek bent naar een professionele glazenwasser voor streeploze ramen, dan wil je natuurl...
Schoonmaakbedrijf Hasselt
Concor Facility Services, onderdeel van de Concor Group, is een professioneel en gespecialiseerd ...
Glazenwasser Brasschaat
Of je nu in Brasschaat woont of in een ander deel van Antwerpen, het is belangrijk dat je ramen r...