Loading…

Uw renovatie,
onze specialisatie!

De tand des tijds tast vrijwel alles aan en dus ook de infrastructuur en het panden/ de panden waarin uw bedrijf gevestigd is. Liefst wil u natuurlijk vermijden dat dit een negatieve invloed heeft op de esthetiek, veiligheid, degelijkheid en het comfort van uw pand. Een grondige renovatie is daarom allerminst een overbodige luxe. Maar waar kan u een betrouwbare partner vinden die een volledig renovatieproject van A tot Z uitwerkt? Zoek niet langer, Concor Facility Services is de partner die u nodig heeft!

Renoveren is innoveren

Wij blijft staan, gaat achteruit. Een florerend bedrijf moet groeien, verbeteren en zichzelf steeds heruitvinden. De infrastructuur kan natuurlijk niet achterblijven, want een eigentijds bedrijfspand straalt deskundigheid en professionaliteit uit en is dat niet wat elk bedrijf beoogt?

 

Onze aanpak: degelijk en efficiënt

Een renovatie vraagt natuurlijk om een grondig uitgewerkte projectvoorbereiding. Ook een strikte coördinatie en kordate opvolging van het renovatieproces is onmisbaar om een succesvol project af te ronden. Verder vestigen we ook veel aandacht aan de belangen van eigenaars, huurders en gebruikers. Op deze drie aspecten onderscheidt Concor zich van bouwbedrijven waarbij de focus op nieuwbouwprojecten ligt.

First things first

Eerst en vooral zitten we samen met onze deskundigen om uw project te bespreken. Vervolgens, vooraleer we van start gaan met een bedrijfspand of een woning renoveren, komt onze grafische dienst aan bod.

In deze eerste fase zullen onze grafici uw project op een zo realistisch mogelijke manier weergeven. Op die manier kan u duidelijk visueel waarnemen welk resultaat u kan verwachten. We zorgen ervoor dat op dezelfde golflengte zitten. We zijn ervan overtuigd dat samenwerking en overleg de sleutel tot succes zijn!

Welke renovatiewerken voeren wij uit?

Wij hebben een team dat samengesteld is uit deskundigen met een hoop uiteenlopende praktijkervaring. Hierdoor zijn we een in staat om een uitgebreid gamma aan renovatieservices aan te bieden. Dit gaat van totaalrenovatie tot meer oppervlakkige afwerkingen.

Voorbeelden van renovatiediensten die Concor uitvoert zijn aanpassingen aan schrijnwerkerij, schilderwerken, (her)plaatsing of vervanging van deuren, afbraakwerken, gyprocwerken, plafondwerken, plaatsing van dakpannen, sanitairwerken, ontwerp en aanleg van terrassen, klinkerwerken, plaatsing van nieuwe vloeren, metselwerken, gevelbekleding (met gevelsteen), algemene dakwerken en ga zo maar door.

Zoals u kan zien, de lijst is eindeloos. Heeft u een klus die geklaard moet worden, maar niet in deze lijst staat? Laat ons gerust iets weten! Ons team staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen en ook wij blijven innoveren. Neem gerust contact op zodat we het samen kunnen bespreken.

Renoveren, een investering die opbrengt

Een renovatie aanvatten is investeren in de toekomst van uw bedrijf. Ontdek hier de voordelen die een renovatie voor uw bedrijf kunnen opleveren.

 

1. Het oog wil ook wat

Het gebouw waarin u potentiële klanten of toekomstige zakenpartners ontvangt, is een het visitekaartje van uw bedrijf en laat bovendien een belangrijk eerste indruk achter. In dat geval kan een renovatieproject en dus een upgrade van uw gebouw een serieuze meerwaarde creëren voor het aanzien van uw bedrijf. Tegelijk bouwen wij dus mee aan het imago van uw bedrijf!

 

2. Vermijd een slechte energieprestatie

Energie is een kostbaar goed geworden waar we liefst van al zo zuinig mogelijk mee omspringen. Investeringen bij het verbouwing, in bijvoorbeeld in isolatie en andere energiezuinige innovaties, kunnen een groot verschil maken in de energiefactuur. Een verschil voor u, wil ook zeggen verschil in de facturen van de klant. Zo zijn beiden partijen tevreden!

Enkele voorbeelden van energiezuinige innovaties zijn zonnepanelen, een zonneboiler, een warmtepomp, vloerisolatie, dakisolatie, het vervangen van gewone ramen door hoogrendementsglas…

Tip: uw bedrijf kan in aanmerking komen voor energiebesparende subsidies en premies

De Vlaamse overheid en de provincies hebben verschillende premies. Dergelijke renovatiepremie kan een extra duwtje in de rug zijn om een renovatie te financieren, dus bekijk zeker u en uw bedrijf in aanmerking komen voor dergelijke premie.

 

3. Nieuwbouw of renovatie?

U hoeft echt geen volledige nieuwbouw te zetten om een frisse wind door uw bedrijf te laten waaien. Bovendien duurt dit ook veel langer, minstens vijf jaar, om zo’n nieuwbouw recht te zetten. Bovendien is een renovatie ook veel duurzamer én minder ingrijpend. Daarom is het zeker en vast de moeite om een renovatie te overwegen.

Kies slim, kies voor Concor Facility services

Dankzij de jarenlange expertise die we bij Concor Facility Services hebben uitgebouwd, hebben we de meest innovatieve en verfijnde technieken op punt gesteld. Samen plannen wij een volledige renovatie op uw maat en geheel naar uw wensen. Van dak tot gevel, tot diep in de kelder, wij klaren de klus!

CONTACT

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare aannemer met een hart voor het vak en expertise in renovatie? Wacht dan niet langer en neem onmiddellijk contact op via ons formulier. Wij verzorgen uw renovatie van A tot Z en garanderen een feilloos resultaat. Tot snel?

CONTACT

Renovatie

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare aannemer met een hart voor het vak en expertise in renovatie? Wacht dan niet langer en neem onmiddellijk contact op via ons formulier. Wij verzorgen uw renovatie van A tot Z en garanderen een feilloos resultaat. Tot snel?

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Klusjesdienst

Wanneer u werkt vanuit uw eigen gebouw is het altijd mogelijk dat er kleine klusjes moeten worden uitgevoerd om dat gebouw in vorm te houden.

Lees meer

Onderhoud

Als verantwoordelijke binnen het bedrijf wil u natuurlijk alleen het beste voor uw bedrijf. Het beste is in dit geval een gezond bedrijf runnen en dat gaat samen met nauwgezet en professioneel onderhoud.

Lees meer

Maintenance

Onze maintenance afdeling staat paraat om u en uw bedrijf bij te staan. U geeft de maintenance uit handen, wij zijn verantwoordelijk en leveren het resultaat af, zonder zorgen.

Lees meer