Loading…

Renovatiewerken van elk grootorde

Bij alle soorten vastgoed is het van groot belang dat de tand des tijds geen al te grote invloed heeft op de esthetiek, veiligheid, degelijkheid en het comfort van het pand. Daarom is een grondige renovatie op bepaalde momenten allerminst een overbodige luxe. Dat vraagt natuurlijk om een gedegen projectvoorbereiding, een strikte beheersing van het renovatieproces en oog voor de belangen van eigenaars, huurders en gebruikers. Op deze drie aspecten onderscheidt Concor zich van bouwbedrijven waarbij de focus op nieuwbouwprojecten ligt.

Vooraleer aanpassingen gedaan worden, komt onze grafische dienst aan bod. In deze fase geven onze grafici uw project op een zo realistisch mogelijke manier weer, zodat u weet welk resultaat u kan verwachten.

Voorbeelden van renovatiediensten die Concor uitvoert zijn aanpassingen aan schrijnwerkerij, schilderwerken, (her)plaatsing van deuren, afbraakwerken, gyprocwerken, plafondwerken, sanitairwerken, ontwerp en aanleg van terrassen, klinkerwerken, plaatsing van nieuwe vloeren, metselwerken en ga zo maar door.

Tijd voor een renovatie?

Contacteer ons