Laden…

Zichtbaar propere ruiten

Nog voor uw klanten of werknemers binnenstappen in uw zaak, kan u al een schone indruk nalaten. Dit door propere ramen en een nette gevel. Want naast ramen wassen, verzorgen wij ook alle gevel- en bardagereiniging.

Met de jarenlange ervaring van onze ruitenwassers en schoonmakers kunnen wij een perfecte service garanderen en bieden wij steeds een oplossing op maat. Binnen onze activiteiten onderscheiden wij onder andere een eerste opkuis, periodiek ramen wassen, gevel- en bardagereiniging, glasrenovatie, de puracleanmethode enzovoort. De ruitenwassers van Concor zorgen keer op keer voor glasheldere vensters. Op deze manier krijgt uw bedrijf, winkel of gebouw een smetteloze indruk en de perfecte uitstraling.

De puracleanmethode is een ideaal alternatief voor klassieke glazenwasserij. Bij deze methode gebruiken we mineraalvrij water. Dit 'zuiver' water wordt via een telescoopbuis met een sproeier op een borstel tegen het glasoppervlak geneveld. Hierbij kunnen we zelfs tot op 15 meter hoogte gaan.

Concor beschikt eveneens over verscheidene hoogwerkers. Voor de zeer moeilijke, hoge en ontoegankelijke plaatsen beschikken we zelfs over de alpinismetechniek (bv. voor het Atomium in Brussel). Het is duidelijk: geen uitdaging is te groot voor Concor , test concor en nog eens een test!

Wil u ook een glashelder imago nastreven?

Contacteer ons